ΑΣΤΕΙΑ

Έκλεψαν τα χαλιά της κ. Χαρούλας και μπήκε σημείωμα στην πολυκατοικία: «Σας είδε ο Θεός, δεν φοβάστε;»

Έκλεψαν τα χαλιά της κ. Χαρούλας και μπήκε σημείωμα στην πολυκατοικία: «Σας είδε ο Θεός, δεν φοβάστε;»
Advertisement

Ανακοίνωση σε πολυκατοικία: Πολλά περίεργα περιστατικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με το πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να ήρθε ο κορωνοϊός (σ.σ. COVID-19). Μπορεί να άλλαξε η καθημερινότητα των ανθρώπων για την αποφυγή της διασποράς της νόσου. Ωστόσο, τα περίεργα περιστατικά συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Εκτός από εκείνα που έχουν να κάνουν με την επιβολή προστίμου από τις Αστυνομικές Αρχές, τελευταία έγινε γνωστό ακόμη ένα διαφορετικού είδους.

Ανακοίνωση σε πολυκατοικία: Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση

Τα μεγάλα μέσα έβαλε η κ. Σούλα, προκειμένου να πείσει όποιον πήρε τα χαλιά της κ. Χαρούλας να τα επιστρέψει. Αθεόφοβοι… Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος διαβάζοντας την ανακοίνωση που μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας για τα κλεμμένα χαλιά της κ. Χαρούλας.

Ανακοίνωση σε πολυκατοικία: Η ανακοίνωση από την κα Σούλα

Η κ. Σούλα λοιπόν, είπε να βάλει τα μεγάλα μέσα μπας και επιστραφούν τα χαλιά και έγραψε «Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Όποιος πήρε τα χαλιά της κ. Χαρούλας να τα φέρει πάλι πίσω. Μπορεί να μην σας είδε κάποιος από την πολυκατοικία, αλλά σας είδε ο Θεός. Δεν τον φοβάστε καθόλου;».

Ακολουθεί στιγμιότυπο από το έγγραφο που τοποθετήθηκε στην πολυκατοικία για να ενημερωθούν, οι κλέφτες:

Έκλεψαν τα χαλιά της κα. Χαρούλας και άφησε σημείωμα στην πολυκατοικία: «Σας είδε ο Θεός, δεν φοβάστε;» - Εικόνα 1

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement