ΕΛΛΑΔΑ

Εκλεισε η ποινική δικογραφία για τον Παπασταύρου -Κατέβαλε 3,1 εκατ. ευρώ

Εκλεισε η ποινική δικογραφία για τον Παπασταύρου -Κατέβαλε 3,1 εκατ. ευρώ
Advertisement

Φόρους και προσαυξήσεις που αγγίζουν 3,1 εκατ. ευρώ κατέβαλλε πριν από λίγο ο Σταύρος Παπασταύρου για το λογαριασμό που φέρεται ότι κατείχε στη λίστα Λαγκάρντ ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που ο ίδιος αρνείται ότι κατείχε. Μετά από την εξέλιξη αυτή κλείνει η ποινική δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του για φοροδιαφυγή με τον κ.Παπασταύρου να δηλώνει ότι θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για να αποδείξει ο ίδιος ότι δεν είναι ο δικαιούχος του λογαριασμού 

 Ανακοίνωση Σταύρου Παπασταύρου
Προχώρησα σήμερα, για λόγους συμμόρφωσης στις διατάξεις που προβλέπουν την καταβολή ταμειακά βεβαιωμένων ποσών, στην εξόφληση των προστίμων που μου καταλογίσθηκαν άδικα για τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν ήμουν δικαιούχος. Με βάση ένα κατασκευασμένο «στοιχείο», αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης, επιχειρήθηκε η προσωπική και επαγγελματική μου διαπόμπευση. Η καταβολή έγινε μέσω δανείου που αναγκάστηκα να πάρω από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού καθώς προσωπικά ουδέποτε απέκτησα ούτε και διαθέτω τέτοιο ποσό.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχομαι τον υπό κρίση καταλογισμό. Προχωρώ στην άσκηση όλων των προβλεπομένων από τη νομοθεσία ενδίκων ενεργειών, προκειμένου να διαγνωστεί από τις δικαστικές αρχές η σε βάρος μου αδικία και να ακυρωθεί το σχετικό πρόστιμο. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτής, της επώδυνης για εμένα, διαδικασίας θα δικαιωθώ.

Πηγή

Advertisement