ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν στήσει μπαρμπουτιέρα σε διαμέρισμα -24 συλλήψεις

Είχαν στήσει μπαρμπουτιέρα σε διαμέρισμα -24 συλλήψεις
Advertisement

Στη σύλληψη 23 Ελλήνων ηλικίας από 39 έως 73 ετών και μίας 31χρονης από την Αλβανία, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

Σε επιχείρησή τους οι διωκτικές αρχές βρέθηκαν μπροστά σε μια καλά οργανωμένη «μπαρπουτιέρα» καθώς οι συλληφθέντες αρχικά έμπαιναν σε κατάστημα καφενείο ιδιοκτησίας ενός 53χρονου και στη συνέχεια πήγαιναν ανά ομάδες των δύο ή τριών ατόμων, μαζί με 73χρονο ο οποίος τους συνόδευε, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, έξω από την οποία βρισκόταν ένας 39χρονος ως τσιλιαδόρος.

Περιμετρικά της πολυκατοικίας ήταν τοποθετημένο καταγραφικό μηχάνημα προκειμένου να δυσχεράνει τον αστυνομικό έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την έφοδο της αστυνομίας ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου ήταν και διοργανωτής, του παράνομου τζόγου, καθώς μαζί με τον 73χρονο, τον 39χρονο και την 31χρονη είχαν επιτρέψει σε είκοσι άτομα, να παίζουν ζάρια, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση οικονομικού οφέλους στους παίκτες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό άνω των 10.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς επίσης και μόνιτορ και καταγραφικό μηχάνημα τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τις εξωτερικές κάμερες.

Πηγή

Advertisement