ΕΛΛΑΔΑ

«Είστε εγκληματίες»: Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην ελληνική κυβέρνηση

«Είστε εγκληματίες»: Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην ελληνική κυβέρνηση
Advertisement

Νέο χτύπημα από τους Έλληνες χάκερς – Καλούν σε συστράτευση τους Anonymous όλου του πλανήτη – «Είμαστε ανίκητοι, δεν σας φοβόμαστε».

Συνέχεια στις επιθέσεις κατά της ελληνικής κυβέρνησης υπόσχονται οι Anonymous Greece, με νέο μήνυμα στο Facebook.

Με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι χάκερς διαμηνύουν προς την κυβέρνηση ότι ο πόλεμος εναντίον τους δεν θα σταματήσει, ενώ παράλληλα στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό.

Δείτε τι έγραψαν οι Anonymous στο Facebook:

«Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ενωμένοι είμαστε ανίκητοι.

Έρχεται η κυβέρνηση και ανακοινώνει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία;

Ο κάθε Έλληνας σκοτώνεται καθημερινά στην δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να μπορεί να θρέψει την οικογένειά του! Και έτσι έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να πάρουν τα σπίτια τους που με τόσο κόπο και πόνο τα έχουν αποκτήσει! Εσείς είστε οι εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και εμείς είμαστε δίπλα τους. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει!»

#AnonymousGreece

Με νέο τους μήνυμα το βράδυ της Παρασκευής, οι Anonymouus Greece καλούν σε συστράτευση κατά της ελληνικής κυβέρνησης τους χάκερς όλου του πλανήτη!

«Είστε εγκληματίες»: Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην ελληνική κυβέρνηση - Εικόνα 2

«Έριξαν» τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Σοβαρό πλήγμα κατάφεραν οι Anonymous Greece, αφού κατάφεραν να ρίξουν τη σελίδα των ηλεκτρικών πλειστηριασμών στην Ελλάδα.

Στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη χαρακτηρίζουν αρπακτικά.

Αναλυτικά το μήνυμα των Anonymous Greece

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

«Είστε εγκληματίες»: Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην ελληνική κυβέρνηση - Εικόνα 3

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».

Λίγες ώρες αργότερα οι Anonymous Greece με νέο μήνυμά τους μέσω του Facebook ανέφεραν “Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά”.

Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά! #AnonymousGreece

Δημοσιεύτηκε από Anonymous Greece στις Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Πηγή: newsbomb.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement