ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Έγινε πλούσια σε έναν χρόνο: 29χρονη παραιτήθηκε από τη δουλειά της & βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα ως μάγισσα

Έγινε πλούσια σε έναν χρόνο: 29χρονη παραιτήθηκε από τη δουλειά της & βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα ως μάγισσα
Advertisement

Η Τζέσικα Κάλντγουελ, 29 ετών, εγκατέλειψε τη δουλειά της αφού βίωσε μια “πνευματική αφύπνιση”. Τώρα είναι μάγισσα πλήρους απασχόλησης και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να βοηθήσει τους άλλους.

Μια αισθητικός που άφησε τη δουλειά της να κάνει μαλλιά και νύχια τώρα κερδίζει 7 χιλιάδες λίρες το μήνα – ως μάγισσα πλήρους απασχόλησης.

Η Jessica Caldwell, 29 ετών, παραιτήθηκε μετά από ένα ”πνευματικό ξύπνημα” ενώ ένα βράδυ χάζευε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αφού αγόρασε βιβλία μαγείας στο διαδίκτυο, ανακάλυψε το ταλέντο της στην ανάγνωση καρτών ταρώ και ”ερωτεύτηκε τους κρυστάλλους”. Η Τζέσικα, η οποία έχει πλέον πάνω από 5.000 πελάτες, διαβάζει πλέον για διάφορους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων, διασημοτήτων και φίλων.

Έγινε πλούσια σε έναν χρόνο: 29χρονη παραιτήθηκε από τη δουλειά της & βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα ως μάγισσα - Εικόνα 1

 

Η μάγισσα πλήρους απασχόλησης, από το Swansea της Ουαλίας, δήλωσε: “Πάντα ήμουν μάγισσα. Απλά ποτέ δεν είχα τα εργαλεία για να αξιοποιήσω τη δύναμή μου μέχρι τώρα. “Η διαίσθηση είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι χρησιμοποιούσα στην καθημερινή μου ζωή. Τώρα τη χρησιμοποιώ στις αναγνώσεις μου με εντελώς ξένους.

“Δουλεύω μόνο στο Instagram και κερδίζω τρεις φορές περισσότερα από ό,τι πριν δουλεύω σε κομμωτήριο”.

Έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι οι Βρετανοί στρέφονται στην μαγεία για να αντιμετωπίσουν το άγχος της σύγχρονης ζωής.

Έγινε πλούσια σε έναν χρόνο: 29χρονη παραιτήθηκε από τη δουλειά της & βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα ως μάγισσα - Εικόνα 2

 

Τα παγανιστικά φεστιβάλ ξεπουλάνε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι φοβισμένοι από την κλιματική αλλαγή άνθρωποι όλων των ηλικιών προσπαθούν να δημιουργήσουν στενότερες σχέσεις με τη Γη και να εξερευνήσουν τη μαγική πλευρά του πλανήτη.

Ενώ λιγότεροι από το μισό πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσαν χριστιανοί στην περσινή απογραφή 74.000 δήλωσαν ότι είναι παγανιστές – 17.000 περισσότεροι από το 2011.

Η παγανιστική συγγραφέας Dr Liz Williams, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ενός διαδικτυακού καταστήματος μαγείας, δήλωσε: “Αναδύεται ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης και ακραίου στρες.

“Δυστυχώς, στο μεγαλύτερο μέρος της ανθρώπινης ιστορίας υπήρξε μια περίοδος κρίσης και ακραίου στρες”.

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement