ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Η δυναμική γυναίκα, ξέρει να μετράει την ψυχή, όχι το πορτοφόλι

Η δυναμική γυναίκα, ξέρει να μετράει την ψυχή, όχι το πορτοφόλι
Advertisement

Της Ελένης Τσακίρη

Την δυναμική γυναίκα μην τη φοβάσαι. Να την κυνηγάς. Να την κερδίζεις. Μην περιμένεις από εκείνη να παίξει το ρόλο σου φίλε μου.

Άλλο ο δυναμισμός , άλλο η “διαστρέβλωση” και η αντιστροφή ρόλων και καταστάσεων.

Γιατί θα μου πεις; Εκείνη δεν μπορεί; Μπορεί, δεν θέλει όμως. Μια μάχιμη γυναίκα ξέρει να δώσει τις μάχες της όταν και όπου πρέπει. Ξέρει πολύ καλά όμως και που να σταματά.

Όχι από εγωισμό, από αυτοσεβασμό. Δεν θα σε καπελωσει, ούτε ποτέ θα σε βάλει σε καλούπια. Όχι για να σε κερδίσει, απλά γιατί ούτε σε εκείνη ταιριάζουν, ούτε εσένα θέλει μέσα σε αυτά. Δεν θα σε “μετρήσει” από το μέγεθος της κοινωνικής θέσης ή του πορτοφολιού που διαθέτεις γιατί πολύ απλά δεν τα έχει ανάγκη.

Έχει ότι χρειάζεται από μόνη της. Θα σε “ζυγίσει” όμως πολύ καλά στο πως θα της φερθείς και ποσό “βάρος ψυχής” διαθέτεις. Εκεί να σαι σίγουρος θα διερευνήσει κάθε ψήγμα.

Θα μετρήσει το καθετί που θα κάνεις για αυτή . Και εκείνη όμως , έτσι και σε ” ξεχωρίσει” από το “πλήθος” θα κάνει τα πάντα για σένα , δίχως να το ζητήσεις.

Θα είναι εκεί δίπλα σου όταν τη χρειαστείς , δίχως να δειλιάσει , δίχως να το σκεφτεί δεύτερη φορά Αρκεί μόνο να την ερωτευτείς και να την κάνεις να σε ερωτευτεί….

Μπορείς;

[loveletters]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement