LIFESTYLE

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε
Advertisement

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η αγαπημένη κωμικός που έχουμε λατρέψει μέσα από τις τηλεοπτικές ερμηνείες της, αποτελεί μια από τις σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 19 Ιουλίου του 1962, ενώ έχει και μια καταγωγή από την Κύπρο. Πέρα από την υποκριτική ασχολείται και με την συγγραφή εξαιρετικών σεναρίων και η σκηνοθεσία. Επίσης, έχει υπάρξει παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς και ραδιοφωνική παραγωγός. Στο σχολείο έγραφε καλές εκθέσεις και ήταν πολύ ευλύγιστη στη γυμναστική.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η viral ατάκα - Εικόνα 1

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Όσα δεν γνωρίζεις για την ηθοποιό

Μόλις τελείωσε το σχολείο, σπούδασε αγγλική φιλολογία (δούλεψε σε φροντιστήρια) ενώ η καριέρα της στην υποκριτική ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980. Έχει γράψει πολλά θεατρικά έργα, στα περισσότερα από τα οποία πρωταγωνίστησε. Στην τηλεόραση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τις κωμικές σειρές “Οι Απαράδεκτοι” ( με φημολογούμενο φλερτ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο) και το”Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” με συν πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η μεγαλύτερη, όμως, φοβία της είναι ο θάνατος. Και η μοναξιά. «Η μοναξιά είναι βαρύ πράγμα. Σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογές κι αυτό με τρομάζει πολύ. Επειδή τη φοβάμαι, λοιπόν, κάποιες φορές φορτώνω υπερβολικά το πρόγραμμά μου σε σχέση με τις αντοχές μου για κοινωνικότητα. Και μετά θέλω να απομονωθώ και πάω δυο τρεις μήνες μακριά για να ηρεμήσω».

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η viral ατάκα - Εικόνα 2

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η ατάκα που έμεινε στην ιστορία

Όπως όλοι θυμόμαστε την γνωστή ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου, “εγώ πότε θα γίνω μάνα”, στην σειρά “Σαγαπώ – Μαγαπάς”. Για το συναίσθημα αυτό έχει πει: “Αισθανόμουν ότι ήταν το ερώτημα της εποχής, για τη γυναίκα, παγκοσμίως. Εμένα δεν με απασχόλησε προσωπικά πολύ. Απασχόλησε κάποιες σημαντικές σχέσεις μου, που με ρωτούσαν. Κι έτσι το βίωσα ανάποδα”.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η viral ατάκα - Εικόνα 3

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

Όπως είχε πει για τον γάμο και για τον λόγο που μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει στο σημείο αυτό: «Πάντα πίστευα πως όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ, περνούσε ο καιρός, μεγάλωνα εγώ κι έλεγα… “εντάξει, δεν μεγάλωσα ακόμα τόσο για να παντρευτώ”. Και περνούσε ο καιρός και κατάλαβα μάλλον ότι δεν θέλω να παντρευτώ.

Αυτό είναι πολύ απλό, νομίζω ότι εκπαιδεύτηκα από το σπίτι μου έτσι, από έναν πατέρα, ο οποίος δεν είχε καμία εκτίμηση στο όνειρο του να δει μια μέρα την κόρη του νύφη. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν έντονο, όποια ξαδέρφη μου παντρευότανε, ο πατέρας μου έλεγε… “Πω πω παντρεύτηκε, πάει το κορίτσι”», ανέφερε.

Και κατέληξε για τον γάμο: «Κάθε φορά τον έβλεπα να μαραζώνει έτσι, προφανώς αυτό έκανε εγγραφή μέσα μου. Θεωρούσα πως με το να παντρευτώ είναι σαν να παραχωρώ τη ζωή μου και την ελευθερία μου κάπου. Είναι άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η viral ατάκα - Εικόνα 4

Δήμητρα Παπαδοπούλου: H ψυχοθεραπεία που έκανε

Η γνωστή ηθοποιός στην συνέχεια μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους “Απαράδεκτους” και πως ήταν για εκείνη μια από τις χειρότερες περιόδους.

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η viral ατάκα - Εικόνα 5

Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα. Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου», είπε για εκείνη την εποχή η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι.

Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία», παραδέχτηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ξαφνική δημοσιότητα εκείνης της εποχής.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η άσχημη συμπεριφορά στους Απαράδεκτους, η ψυχοθεραπεία και οι πλαστικές, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η viral ατάκα - Εικόνα 6

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Προσωπική ζωή

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία μάλιστα αποκάλυψε ότι μια σκέψη που έχει είναι να δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor», διατηρεί σχέση με τον Τηλέμαχο Αϊδίνη για πάνω από δέκα χρόνια.

Ο ίδιος είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους, μεγάλωσε και μένει στην Αθήνα, ενώ σπούδασε στο Royal Yachting Association.

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά ο γοητευτικός άνδρας είναι στο πλευρό της σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα. To 2018 ίδρυσαν από κοινού μία εταιρεία παραγωγής με το όνομα «PAPADOPOULOU-AIDINIS G.P.».

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement