ΚΟΣΜΟΣ

Δεν της έκανε πρόταση γάμου μετά από 8 χρόνια σχέσης και τον πήγε στα δικαστήρια

Δεν της έκανε πρόταση γάμου μετά από 8 χρόνια σχέσης και τον πήγε στα δικαστήρια
Advertisement

Περίμενε και περίμενε να τη ζητήσει σε γάμο και κάποια στιγμή αποφάσισε να φτάσει το πράγμα πολύ μακριά.

Ο σύντροφός της φαινόταν να έχει αθετήσει την υπόσχεσή του για γάμο, κι έτσι τον πήγε στα δικαστήρια.

Η 26χρονη Gertrude Ngoma από τη Ζάμπια μήνυσε λοιπόν τον 28χρονο φίλο της Herbert Salaliki, αλλά και πατέρα του παιδιού της. Τον άνθρωπο που της είχε τάξει γάμο.

Η ενάγουσα ζήτησε μάλιστα από το δικαστήριο να τον αναγκάσουν να αποφασίσει για τα μελλοντικά του σχέδια. Η Ngoma τον έπιασε, όπως είπε, να στέλνει μηνύματα σε μια άλλη γυναίκα, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα.

 

Ο Salaliki δήλωσε ότι θέλει μεν να την παντρευτεί, δεν του το επιτρέπουν όμως τα οικονομικά του. Μίλησε όμως και για προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση, ότι εκείνη δεν του δίνει αρκετή προσοχή.

Ο ίδιος είπε ακόμα πως έχει ήδη δώσει μια προκαταβολή της προίκας, επιβεβαιώνοντας τις αγνές του προθέσεις. Η παράδοση στη Ζάμπια θέλει τον άντρα να πληρώνει ένα ποσό στην οικογένεια της νύφης, ως σημάδι ότι θα τη νοιάζεται και θα την υποστηρίζει οικονομικά.

Η δικαστής Evelyn Nalwize είπε στην ενάγουσα ότι μπορεί να προχωρήσει κανονικά με τη μήνυση αν θέλει, για αθέτηση του προγαμιαίου συμβολαίου, συγκεκριμένα, αλλά οι αρχές δεν μπορούν να παρέμβουν.

Η δικαστής κατέληξε πως το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι δυο τους είναι να τα βρουν και να αφήσουν τον νόμο έξω από τα προσωπικά τους…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement