ΔΙΑΦΟΡΑ

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες
Advertisement

Διαβάστε τις ιστορίες τους και δείτε τις φωτογραφίες

Οι παρακάτω 10 άνδρες θεωρούνται επιτυχημένοι, κάποιοι γοητευτικοί κι ο καθένας εξειδικευμένος σε αυτό που κάνει. Επίσης έχουν ένα ακόμα κοινό: γεννήθηκαν όλοι γυναίκες.

Buck Angel

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα1

Ο Buck Angel ανήκει τώρα στην ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, αμφισεksουαλικοί και τρανσεksουαλικοί) κοινότητα, αλλά η διαδρομή του δεν ήταν εύκολη. Όταν τα γυναικεία του χαρακτηριστικά άρχισαν να αναπτύσσονται πιο έντονα στα 16 του, η ζωή του έγινε όλο και πιο δύσκολη. Ζούσε για χρόνια ως μοντέλο γυναικείων ρούχων, αλλά η ζωή του δεν τον ικανοποιούσε. Τελικά, ο Buck Angel μίλησε καθαρά και αποδέχτηκε τη σεksουαλικότητά του και πλέον εργάζεται ως εκπαιδευτικός, λέκτορας και συγγραφέας και τρέχει τη δική του εταιρεία παραγωγής.

Balian Buschbaum (Yvonne Buschbaum)

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα2

Ο Balian Buschbaum γεννήθηκε το 1980 ως Yvonne Buschbaum, και είναι μια πρώην αθλήτρια άλματος επί κοντώ. Αν και ήταν η δεύτερη καλύτερη επικοντίστρια στη Γερμανία, το 2007 ανακοίνωσε την αποχώρησή της λόγω ενός τραυματισμού. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να αρχίσει θεραπεία αλλαγής φύλου. Το 2008 άλλαξε επίσημα το όνομά του και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνει άνδρας.

Loren Cameron

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα3

Ο Loren Rex Cameron είναι ένας αμερικανός φωτογράφος, συγγραφέας και τρανσσεksουαλ. Το έργο του περιλαμβάνει πορτραίτα και αυτο-προσωπογραφίες που αποτελούνται από λεσβίες και τρανσεksουαλ. Επίσης καταγράφει τη δική του φυσιολογική μετάβαση από το θηλυκό στο αρσενικό όπως αναφέρει.

Ian Harvie

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα4

Ο Αμερικανός Ian Harvie είναι ένας stand-up κωμικός που χρησιμοποιεί συχνά την τρανσεksουαλικότητα του ως υλικό στις παραστάσεις του. Έχει εμφανιστεί με πολλές γνωστές προσωπικότητες και είναι πολύ γνωστός στην κοινότητα ΛΟΑΤ.

Lucas Silveira

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα5

Γεννημένος στον Καναδά το 1979, ο Lucas Silveira έγραψε ιστορία ως ο πρώτος τρανσεksουαλ (που το έλεγε ανοιχτά) σε ροκ συγκρότημα που είχε συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Silveira είναι τραγουδιστής, κιθαρίστας, τραγουδοποιός και έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα νέο solo album.

Katastrophe

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα6

Ο Rocco Kayiatos γνωστός και ως «Katastrophe», είναι ένας αμερικανός ράπερ και παραγωγός. Ο Kayiatos θεωρείται ευρέως ως ο πρώτος τρανσεksουαλ τραγουδιστής που το δήλωσε ανοιχτά στο χώρο του hip-hop, σύμφωνα με το oddee.

Thomas Beatie

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα7

Ο Thomas Beatie τράβηξε την διεθνή προσοχή αφού ήταν ο πρώτος γνωστός «έγκυος άνδρας» του κόσμου. Γεννήθηκε γυναίκα και έζησε τη ζωή του ως γυναίκα μέχρι τα 20 του χρόνια. Στη συνέχεια άρχισε να παίρνει θεραπεία ανδρικής ορμόνης, αλλά αποφάσισε να διατηρήσει τα γυναικεία σεksουαλικά όργανά του, έτσι ώστε ο ίδιος και η σύζυγός του, η οποία δεν μπορούσε να συλλάβει θα μπορούσαν να έχουν αργότερα παιδιά με τη χρήση σπέρματος δότη. Ο Beatie είχε τώρα τρία παιδιά.

Ryan Sallans

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα8

Ο Ryan Sallans γεννήθηκε ως Kimberly Ann Sallans και είναι τώρα ισχυρός υπέρμαχος των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤ και ομιλητής σε διάφορες εκδηλώσεις για το θέμα. Η αλλαγή του από γυναίκα σε άνδρα έγινε σταδιακά κατά τη διάρκεια αρκετών ετών και ολοκλήρωσε τη μετάβασή του το 2005. Ο Sallans έχει παρουσιαστεί στο «Larry King Live!» καθώς και σε αμέτρητα περιοδικά κι άλλες εκδόσεις.

Andreas Krieger

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα9

Ήταν γερμανίδα σφυροβόλος και αγωνίστηκε ως γυναίκα στην ανατολική γερμανική ομάδα στίβου. Από τις αρχές της εφηβείας, του είχαν δοθεί αναβολικά στεροειδή, χωρίς τη γνώση του, που τον οδήγησαν όπως αποκαλύπτει, σύμφωνα με το odee, να γίνεται όλο και πιο αρρενωπός σε εμφάνιση και συμπεριφορά. O Krieger αποσύρθηκε από το άθλημα το 1990 και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου το 1997, και ο ίδιος έχει πει δημοσίως ότι θα ήθελε να μην έχει πάρει αναβολικά ώστε να μπορέσει μόνος του να επιλέξει το φύλο που τον έλκει σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Chaz Bono

Δέκα άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα10

Ο Chaz Bono γεννήθηκε Chastity Bono, κόρη του διάσημου αμερικανού ντουέτου Sonny και Cher. Μεγαλωμένη μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, η Chastity δήλωσε στα 25 της ότι ήταν λεσβία και κατόπιν έγινε τρανσεksουαλ. Ο Chaz υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και τώρα ευτυχώς ζει μια ευτυχισμένη ζωή, όπως λέει.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement