ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός ο Παιδεραστής νόμιζε ότι θα είναι ασφαλής στη Φυλακή. Δείτε ΤΙ του έκαναν και Τι τον περιμένει..

Αυτός ο Παιδεραστής νόμιζε ότι θα είναι ασφαλής στη Φυλακή. Δείτε ΤΙ του έκαναν και Τι τον περιμένει..
Advertisement

Ο Βραζιλιάνος δάσκαλος του jiu jitsu Daryell Dickson Meneses πρόσφατα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές για να ομολογήσει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Χτύπησε, βiασε και τελικά σκότωσε τον θετό γιο του.

Αλλά όπως πολλοί πιθανόν έχετε ακούσει, η φυλακή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για όσους έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα ενάντια σε παιδιά – ειδικά για ένα έγκλημα τόσο φρικτό όσο το δικό του.

Για να τον εκδικηθούν γι’αυτό που έκανε, άλλοι φυλακισμένοι αποφάσισαν να αποδώσουν λίγη «δικαιοσύνη της φυλακής», βιάζoντάς τον τόσες πολλές φορές που χρειάστηκε ράμματα και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει.

«Τον βiασαν περίπου 20 φυλακισμένοι. Είχε τραυματισμούς σε όλο του το σώμα αν και οι περισσότεροι βρίσκονταν στην περιοχή του πpωκτoύ. Αυτό όμως δεν τους ικανοποίησε. Του σκίσαν τα ράμματα και ο εφιάλτης επαναλήφθηκε για τον δάσκαλο.»

Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αυτός προκάλεσε αυτό που συνέβη με το έγκλημά του, πολλοί άλλοι λένε πως μία τέτοια πράξη δεν δικαιολογείται, ότι και να είχε κάνει ο δάσκαλος.

Πιστεύετε πως η αντίδραση των υπόλοιπων φυλακισμένων ήταν δικαιολογημένη;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement