ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 25χρονος που αποκεφάλισαν στην Θεσπρωτία -Σε εξέλιξη οι έρευνες

Αυτός είναι ο 25χρονος που αποκεφάλισαν στην Θεσπρωτία -Σε εξέλιξη οι έρευνες
Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 25χρονου, που βρέθηκε αποκεφαλισμένος το πρωί της Δευτέρας στη Θεσπρωτία.

Το ακέφαλο πτώμα του νεαρού, που όπως σημειώνει το paramythia-online.gr ονομάζεται Μπλένταρ Τερπολάρ, εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη σταυλικών εγκαταστάσεων για τον οποίο εργαζόταν το θύμα τους τελευταίους δύο μήνες, στην ορεινή περιοχή Ποταμιά στη Γλυκή της Θεσπρωτίας.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του  paramythia-online.gr, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται δύο Ελληνες στην αποτρόπαια πράξη, εκ των οποίων ο ένας σχετίζεται σε παράνομες πράξεις που προηγήθηκαν της δολοφονίας άλλα συνδέονται με αυτή.

Το γεγονός πως η δολοφονία έγινε με καραμπίνα και όχι πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία προβληματίζει τις αρχές, οι οποίες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία του συμβάντος εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, , χωρίς ωστόσο να εχει αποκλεισθεί οποιοδήποτε άλλο προσωπικό εκδικητικό κίνητρο

Ο 25χρονος, όπως ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν έδωσε κάποιο στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Από την πλευρά της η μητέρα του αναφέρει πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ τόνισε πως από τα 18 του είχε φύγει από το σπίτι. Μιλώντας σε ΜΜΕ της Αλβανίας, ζήτησε από τις αρχές να μεταφέρουν το σώμα του γιου της στην πατρίδα τους, για να τον κηδεύσει. 

Πηγή

Advertisement