ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο!
Advertisement

Ενα αεροπλάνο… βουτηγμένο στην χλιδή. Το νέο σκάφος της Emirates προκαλεί ενθουσιασμό, τόσο με το μέγεθος του όσο και με τις ανέσεις που προσφέρει.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι ήταν ήδη γνωστή για τις απίστευτες ανέσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Πλέον, όπως ανακοίνωσε το περασμένο σαββατοκύριακο, στον στόλο της Emirates ανήκει και το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο.

Εχοντας την ικανότητα να μεταφέρει 615 επιβάτες, το Airbus A380 αποτελεί έναν ιπτάμενο… Τιτανικό. Αυτός ο εξωπραγματικός αριθμός, ξεπερνάει κατά πολύ τις 538 θέσεις του αεροσκάφους A380 της Air France. Δεν είναι όμως μόνο το μέγεθος που εντυπωσιάζει, στο νέο αεροπλάνο της Emirates. Ο ευρύχωρος σχεδιασμός του και η τεχνολογία που το εξοπλίζει, προσφέρουν ανέσεις σχεδόν… αταίριαστες με αεροσκάφος.

Δύο όροφοι, αναπαυτικά καθίσματα που… σχεδόν μετατρέπονται σε κρεβάτια, αλλά και μίνι τηλεοράσεις σε κάθε θέση. Το διώροφο αεροσκάφος έχει τέσσερις κινητήρες, ενώ μπορεί να ταξιδέψει έως και 15.700 χιλιόμετρα. Απόσταση ικανή να συνδέσει απευθείας Ντουμπάι με Λος Αντζελες. Η ταχύτητα πλεύσης του θα είναι στα 900 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Το νέο Airbus A380 αναμένεται να πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο Ντουμπάι – Κοπεγχάγη, τον Δεκέμβριο.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα0 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα1 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα2 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα3 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα4 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα5 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα6 Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο! - Εικόνα7
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement