ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτή η Κοπέλα Παρήγγειλε ένα Φόρεμα Αξίας 223 Δολαρίων από το Διαδίκτυο, και Παρέλαβε Αυτό!

Αυτή η Κοπέλα Παρήγγειλε ένα Φόρεμα Αξίας 223 Δολαρίων από το Διαδίκτυο, και Παρέλαβε Αυτό!
Advertisement

Ο σχολικός χορός μιας κοπέλας παραλίγο να καταστραφεί, όταν παρήγγειλε το φόρεμά της από το διαδίκτυο. Η Alivia Briggs, 17 ετών, πάει πρώτη Λυκείου σε σχολείο της Αλαμπάμα. Ερωτεύτηκε μία ροζ τουαλέτα με ουρά και περίτεχνα ασημένια σχέδια και το παρήγγειλε από μια ιστοσελίδα με το όνομα Allanhu για 223 δολάρια.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με το πόσο όμορφο ήταν το φόρεμα,» δήλωσε η Alivia στο Seventeen.com.

This is why you don’t order from China!!!!!! 🙂 pic.twitter.com/9fCk6Csz7P

— Livy (@alivia_briggs) April 14, 2016

Το φόρεμα δεν έφτασε την ημερομηνία που υποσχέθηκε η ημερομηνία, και έτσι η Alivia πήρε καλού κακού ένα φόρεμα από μια φίλη της. Όταν τελικά το φόρεμα έφτασε δύο μέρες αργότερα, η Alivia απογοητεύτηκε.

«Νόμιζα μου στείλανε ένα ριχτάρι,» αναφέρει η Alivia. «Αν και το φόρεμα που έστειλαν ήταν όμορφο, δεν ήταν αυτό που παρήγγειλα και έδωσα χρήματα.»

Αυτή η Κοπέλα Παρήγγειλε ένα Φόρεμα Αξίας 223 Δολαρίων από το Διαδίκτυο, και Παρέλαβε Αυτό! - Εικόνα1

Δεν είναι το χειρότερο φόρεμα που έχουμε δει, αλλά αν ξοδεύει κάποιος πάνω από 200 δολάρια, περιμένει κανείς αυτό που πληρώνει να είναι ανάλογης ποιότητας και όπως ακριβώς το διαφημίζει.

Αυτή η Κοπέλα Παρήγγειλε ένα Φόρεμα Αξίας 223 Δολαρίων από το Διαδίκτυο, και Παρέλαβε Αυτό! - Εικόνα2

Ευτυχώς, η Alivia έδειχνε πανέμορφη στο φόρεμα της φίλης της και όλα κύλησαν ομαλά στον σχολικό χορό! Η συμβουλή της Alivia είναι να μην αγοράζουμε προϊόντα από κινέζικες ιστοσελίδες.

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement