ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αuτή η γυναίκα ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας: είναι 73 και μοιάζει μόνο με 30!

Αuτή η γυναίκα ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας: είναι 73 και μοιάζει μόνο με 30!
Advertisement

Καθώς μεγαλώνουμε τρέμουμε όλο και περισσότερο το χρόνο και μετράμε καθημερινά τα σημάδια του στο πρόσωπο και το σώμα μας. Αυτή η γυναίκα όμως, έχοντας φτάσει στην ηλικία των 74 δεν φαίνεται να …

φοβάται καθόλου και γιατί να το κάνει άλλωστε; Αφού δείχνει μόλις 30. Ήρθε η ώρα να μοιραστεί μαζί μας το πολύτιμο μυστικό της!

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Η Annette Larkins από την περιοχή Miami Dade County, της Florida μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να είναι γιαγιά, αλλά δείχνει κατά πολύ μικρότερη από τον σύζυγό της, Amos, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 50 χρόνια. Δείχνει μάλιστα συνομήλικη με τους γιους της, που θα περνούσαν άνετα για φιλαράκια της!

Διατηρείται σε τέλεια φόρμα, έχει καθαρό δέρμα και είναι γεμάτη ενέργεια όλη μέρα, κάθε μέρα. Σηκώνεται κάθε πρωί στις 5:30 π.μ. και είναι όλο ζωντάνια, σε αντίθεση με τον άντρα της. Μα τί να φταίει;

Εκείνος δεν ακολούθησε ποτέ τη διατροφή της γυναίκας του και παίρνει αγωγή για διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση, κάτι που η ίδια δεν έκανε ποτέ, αφού χρησιμοποιεί τα προσωπικά της γιατροσόφια από σπιτικά και φυτικά υλικά!

Το μυστικό της αιώνιας νεότητας

Αυτή η γυναίκα μόλις ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας: είναι 73 και μοιάζει μόνο με 30! - Εικόνα1

Η γυναίκα θαύμα ακολουθεί αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, με λαχανικά και φρούτα που καλλιεργεί στον κήπο της. Ο ίδιος ο άντρας της είχε ένα κρεοπωλείο και την έπεισε στη δεκαετία του ’60 να γίνει χορτοφάγος. Στην πορεία, εκείνη απέκλεισε τελείως από τη διατροφή της οποιοδήποτε τρόφιμο είχε σχέση με κρεατικά, αλλά και γαλακτοκομικά προϊόντα ή αυγά.

Η διατροφή της αποτελείται από φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, αλλά και από χυμούς που φτιάχνει η ίδια από την προσωπική της παραγωγή φρούτων και λαχανικών. Πίνει μόνο νερό της βροχής και δεν τρώει ποτέ μαγειρεμένα ή επεξεργασμένα φαγητά.

Ράβει η ίδια τα ρούχα της και έχει στήσει ένα κανάλι στο YouTube όπου δίνει συμβουλές σε όλους για μια υγιέστερη ζωή.

Αυτή η γυναίκα μόλις ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας: είναι 73 και μοιάζει μόνο με 30! - Εικόνα2

Ο σύζυγός της δεν μπορεί παρά να τη θαυμάζει! “Είναι ένα απίστευτο άτομο. Κάνει τα πάντα μόνη της. Φτιάχνει υπολογιστές, ράβει η ίδια τα ρούχα της, καλλιεργεί το φαγητό της και μιλάει τρεις γλώσσες. Είναι εκπληκτικό.”

Σίγουρα, η Annette έχει κερδίσει τη μάχη με το χρόνο και όπως λέει και η ίδια στα διάσημα βίντεο που ανεβάζει, όχι μόνο δείχνει νεότερη, αλλά νιώθει και νεότερη, σαν να είναι 30 ξανά!

Αυτή η γυναίκα μόλις ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας: είναι 73 και μοιάζει μόνο με 30! - Εικόνα3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement