ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Αuτές οι τρεις φράσεις σημαίνουν ίσως περισσότερα από ένα σκέτο σε αγαπώ

Αuτές οι τρεις φράσεις σημαίνουν ίσως περισσότερα από ένα σκέτο σε αγαπώ
Advertisement

Τι άλλο μπορείς να πεις στο σύντροφό σου προκειμένου να εκφράσεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου;

Το σ’αγαπώ έχει πολύ μεγάλη αξία, ενδεχομένως την πιο μεγάλη που υπάρχει όταν είναι αληθινό.Όταν ωστόσο λέγεται συχνά, συνήθως καταντά ρουτίνα και φθίνει αν και δε θα έπρεπε.

Τι άλλο μπορείτε να πείτε στον άνθρωπό σας που να σημαίνει τα ίδια και ακόμα πιο πολλά από το σ’ αγαπώ;  Υπάρχουν 3 φράσεις οι οποίες πραγματικά σημαίνουν πάρα πολλά:

1. Ότι χρειαστείς θα είμαι πάντα εδώ

Η αγάπη εκφράζεται και στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Με την εν λόγω φράση, καθησυχάζεις το ταίρι σου πως ότι και αν του συμβεί θα είσαι πάντα δίπλα του. Τι άλλο πια να σημαίνει αληθινή αγάπη;

2. Συγγνώμη, έκανα λάθος

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εγωιστές και δε ζητούν συγγνώμη ακόμη κι όταν φταίνε. Το να ζητήσει κάποιος συγγνώμη σημαίνει ότι βάζει τον εγωισμό του στην άκρη και παραδέχεται το λάθος του. Κι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπάει.

3.Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί

Με αυτή τη φράση, αναιρείς κάθε προηγούμενο. Είναι σα να βάζεις τον τωρινό σου σύντροφο στο θρόνο της καρδιάς σου. Σταματάνε να υπάρχουν αμφιβολίες για πρώην και τον επιβραβεύεις για αυτό που πραγματικά είναι για σένα. Πόσα σ’ αγαπώ κρύβει πραγματικά μέσα του;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement