ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι οι πιο αισθησιακοί εpαστές

Αυτά τα ζώδια είναι οι πιο αισθησιακοί εpαστές
Advertisement

Η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να προχωρήσει μια σχέση. Ειδικά όταν μιλάμε για σeξουαλική σχέση. Βέβαια, το σeξ μπορεί να γίνει καλύτερο με την πάροδο του χρόνου εφόσον και οι δύο πλευρές κάνουν τις σωστές προσπάθειες. Πέρα από το αν ταιριάζεις με κάποιον ή όχι και αν προσπαθείτε αρκετά, υπάρχουν και κάποια ζώδια που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

Παρακάτω θα βρεις τους πιο αισθησιακούς εpαστές του ζωδιακού, με τη σειρά που τους πρέπει.

Σκορπιός

Οι ικανότητές τους στο κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητες, μια και όλοι θα συμφωνήσουν ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο «δυνατοί» εpαστές. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι σeξουαλικά, τους αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και ο έντονος μυστικισμός τους συμβάλλει πολύ στο να επιδίδονται χωρίς αναστολές σε αισθησιακά κόλπα. Έντονα παθιάρηδες θα ψάξουν τις πιο απόκρυφες γωνίες της ψυχής σας, μόνο και μόνο για να τους παραδοθείτε: Και το καταφέρνουν. Είναι ικανοί εpαστές και το σeξουαλικό τους ταπεραμέντο μπορεί να «χτυπήσει» αληθινή φλέβα.

Κριός

Όταν ο Κριοί θέλουν κάτι, το θέλουν τώρα. Επίσης, όταν θέλουν κάποιον τον αποκτούν και μάλιστα άμεσα. Συνήθως δεν τους ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το κατά πόσο το πρόσωπο αυτό τους αντιστέκεται. Όσο πιο πολύ του αντιστέκονται τόσο πιο πολύ τον θέλουν. Το σeξ με έναν Κριό είναι πιο συναρπαστικό ακόμα και από μια διαδρομή με roller coaster. Δεν έχει κανένα ταμπού όσον αφορά το πού, πώς και γιατί θα κάνει σeξ. Αρκεί να κάνει. Εδώ και τώρα.

Ταύρος

Αυτός ο εpαστής λατρεύει τα σeξουαλικά παιχνίδια και είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που δίνει τόση σημασία σε όλες τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σeξ. Ένας Ταύρος θα σε χαϊδέψει μέχρι να λιώσεις, θα σε φιλήσει μέχρι να πονέσεις και θα «επικοινωνήσει» χωρίς ταμπού κάθε σου φαντασίωση. Και το καλύτερο; Στο τέλος του σeξ θα σε κοιτάξει σαν να είσαι το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement