ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βρουν την αγάπη μέσα στη νέα χρονιά

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βρουν την αγάπη μέσα στη νέα χρονιά
Advertisement

New year, new me, συνηθίζουμε να λέμε. Το 2023 είναι εδώ και θα μας φέρει νέα πράγματα στη ζωή μας.

Αφήνουμε πίσω μας τα παλιά και ανοίγουμε μια νέα πόρτα στο μέλλον.

Ο εpωτικός τομέας είναι σημαντικός στη ζωή μας, όπως και να το κάνουμε. Πολλές φορές, μάλιστα, εμπιστευόμαστε τα άστρα για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Είτε πιστεύεις είτε όχι στα ζώδια, δεν μπορεί να μην έχεις διαβάσει ποτέ το προσωπικό σου ωροσκόπιο για τα εpωτικά σου (και όχι μόνο)!

Τι θα φέρει λοιπόν το νέος έτος; Ποια τυχερά ζώδια θα βρουν την αγάπη και τον έpωτα;

Είναι τέσσερα και τα διαβάσαμε στο Bustle, από την αστρολόγο Molly Cardinal:

ΚΡΙΟΣ

Γύρω στις 3 Ιανουαρίου, η Σελήνη περνά από το Κριό στην Ήρα, που είναι ο αστεροειδής των μακροχρόνιων σχέσεων. Είναι μια ευκαιρία για τον σκληρό Κριό να μαλακώσει, να προσφέρει τα συναισθήματά του και την ευαισθησία του σε έναν σύντροφο που είναι πρόθυμος να τον ακούσει και να βρουν κάποια σταθερότητα και ασφάλεια. Συνήθως ο Κριός κινείται σε γοργούς ρυθμούς και δεν μειώνει ταχύτητα. Αν όμως προσπαθήσει, θα βγει από την comfort zone του. Μπορεί να ανοιχτεί σε κάποιον που θα του δείξει ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πλανήτης του Παρθένου, ο Ερμής, συναντάται με τον τυχερό Δία, στον Αιγόκερω, που είναι επίσης ζώδιο της γης. Αυτή είναι η ευκαιρία του Παρθένου να βρει την τύχη, αλλά και τον ενθουσιασμό, την απόλαυση και την περιπέτεια που έρχεται με μια νέα σχέση. Μπορεί να βοηθήσει αυτή την τύχη με το να δοκιμάσει νέα πράγματα. Δεν πρέπει όμως να εναποθέσει όλες τις ελπίδες του σε ένα άτομο για να γίνει ευτυχισμένος καθώς μπορεί να απογοητευτεί. Ό,τι κι αν γίνει το νέο έτος όμως, πρέπει απλώς να επικεντρωθεί στην απόλαυση της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 3 Ιανουαρίου, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας παραπάνω φλόγα που θα τον κάνει πιο ενθουσιώδη και περιπετειώδη από ό,τι συνήθως. Ο Τοξότης απολαμβάνει τη ζωή και τώρα θα νιώσει πιο ζωντανός για να ψάξει πιο flirty καταστάσεις. Μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πρόσκαιρο αλλά και σε κάτι πιο σταθερό. Θα γνωρίσει κάποιον ξεχωριστό, για να βρει την μακροβιότητα. Θα βρει αυτό που ψάχνει και θα προσπαθήσει να κρατήσει τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, περνά από τον Υδροχόο, του δείχνει πώς να δεχτεί την ενέργεια και τον έpωτα, ώστε να ξεκινήσει μια νέα σχέση. Θα είναι μια νέα εμπειρία για τον Υδροχόο, καθώς συνήθως κάνει τα δικά του και δεν δημιουργεί δεσμούς. Πρέπει απλώς να αφήσει τον άλλον να έρθει κοντά, που μπορεί να είναι δύσκολο αλλά θα τον κάνει ευτυχισμένο.

πηγη: bovary.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement