ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηρό μήνυμα Φλώρου προς Τουρκία: «Τα ελληνικά όπλα θα τιμωρήσουν αδυσώπητα όποιον κάνειι το μοιραίο λάθος»

Αυστηρό μήνυμα Φλώρου προς Τουρκία: «Τα ελληνικά όπλα θα τιμωρήσουν αδυσώπητα όποιον κάνειι το μοιραίο λάθος»
Advertisement

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία, στην ομιλία του στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας (ΣΕΕΘΑ).

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Φλώρος τόνισε: «Tα ελληνικά όπλα είναι όπλα ειρήνης και αποτροπής. Είναι όπλα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Θα μετατραπούν όμως σε όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα εκείνους που θα τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος της ύβρεως».

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σήμερα πιο δυνατές και πιο αξιόμαχες από ποτέ, υψώνοντας επίγεια, θαλάσσια και εναέρια τείχη αποτροπής σε όσους μας απειλούν αλαζονικά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Εκείνοι τις απειλές τους, εμείς όμως τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να εκπαιδευόμαστε εντατικά είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε με φίλους, εταίρους και συμμάχους».

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement