ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόστολος Χρήστου: Πέτυχε σπουδαία επίδοση στον τελικό του Open Méditerranée, παίρνωντας την πρώτη θέση με 53.72

Απόστολος Χρήστου: Πέτυχε σπουδαία επίδοση στον τελικό του Open Méditerranée, παίρνωντας την πρώτη θέση με 53.72
Advertisement

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Χρήστου στο μίτινγκ κολύμβησης Open Méditerranée, στη Μασαλία.

Αν και έκανε τρεις κούρσες μέσα στη μέρα, ο Ελληνας πρωταθλητής πέτυχε σπουδαία επίδοση στον τελικό, όπου πήρε την πρώτη θέση με 53.72.

Ο χρόνος του είναι δε καλύτερος από το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (53.74), επειδή όμως ο αγώνας αυτός δεν βρίσκεται στη λίστα της World Aquatics, ο Απόστολος Χρήστου θα χρειαστεί να επαναλάβει ανάλογη επίδοση το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι (ενδιάμεσα θα μετάσχει και στο δεύτερο μίτινγκ της σειράς, στη Νίκαια).

Ο Απόστολος Χρήστου είχε κάνει 56.42 στον πρωινό προκριματικό και 55.36 στον απογευματινό ημιτελικό, αλλά αποδείχθηκε ότι… φύλαγε το καλύτερο για τον τελικό.

Στο μίτινγκ της Μασαλίας συμμετείχε και ο Κριστιάν Γκλομέεβ, ο οποίος έκανε τέσσερις κούρσες στα 50μ. ελεύθερο και τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση, με καλύτερο χρόνο το 22.23 του τελικού. Νωρίτερα, ο Ελληνας πρωταθλητής είχε πάρει την έβδομη θέση στον προκριματικό με 22.82, την τρίτη στον προημιτελικό με 22.51 και επίσης την τρίτη στον ημιτελικό με 22.33.

Την ίδια ώρα, η Άννα Ντουντουνάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο “Serbia Open” του Βελιγραδίου με μία ικανοποιητική εμφάνιση στα 50μ. πεταλούδα, όπου πήρε την πρώτη θέση με 26.77, χωρίς να έχει ιδιαίτερο συναγωνισμό.

Στο Εδιμβούργο, ο Ανδρέας Βαζαίος συμμετείχε σήμερα στα 100μ. ελεύθερο, όπου κατετάγη 9ος με 50.62.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement