ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Άντρας μαχαίρωσε το φίλο του, γιατί δεν είχε μπύρα στο ψυγείο

Άντρας μαχαίρωσε το φίλο του, γιατί δεν είχε μπύρα στο ψυγείο
Advertisement

Ο 23χρονος Isaac Avalos συνελήφθη στο New Mexico, ύστερα από καβγά που είχε με φίλο του, για μια μπύρα.

Ένας 23χρονος συνελήφθη στο New Mexico, μετά από καβγά που είχε με φίλο του, τον οποίον μαχαίρωσε. Η αιτία για την έκρηξη οργής ήταν το γεγονός πως… δεν είχε μείνει μπύρα.

Όπως ενημέρωσε η Las Cruces Sun-News, o Isaac Avalos βρισκόταν στο σπίτι φίλου και ήθελε να πιει (ακόμα) μια μπύρα. Πήγε στο ψυγείο και συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχε κάποια.

Εκνευρίστηκε που τις είχαν (!) καταναλώσει όλες, ξεκίνησε να βρίζει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον κατηγόρησε πως ο ίδιος τις είχε πιει όλες, πιάστηκαν στα χέρια και ο θύτης άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι από την κουζίνα. Ξεκίνησε να το κραδαίνει, προτού χτυπήσει με αυτό τον φίλο του, πολλάκις. Στα καλά νέα, δεν απειλήθηκε η ζωή του θύματος από τα τραύματα.

Άντρας μαχαίρωσε το φίλο του, γιατί δεν είχε μπύρα στο ψυγείο - Εικόνα 2

Οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές, κάλεσαν την αστυνομία, ο Avalos επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές σύντομα τον βρήκαν και τον προφυλάκισαν. Ο νεαρός άντρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία, με θανατηφόρο όπλο (κακούργημα τρίτου βαθμού) και δεν έχει το δικαίωμα να αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement