ΠΕΡΙΕΡΓΑ

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο
Advertisement

Όταν το ένα τατουάζ δεν είναι αρκετό – Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Το τατουάζ και η τέχνη του σώματος είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας τρόπος για να εκφραστούν οι άνθρωποι.

Για τους παρακάτω δέκα ανθρώπους όμως ένα ή και δύο τατουάζ δεν ήταν αρκετά, οπότε κάλυψαν όλο το σώμα τους κάνοντάς το έναν μεγάλο καμβά ή προτίμησαν να κάνουν ένα σχέδιο που θα τους μεταμορφώσει.

Η ιστορία αυτών των ανθρώπων μπορεί να είναι καμιά φορά τόσο ενδιαφέρουσα όσο και τα τατουάζ τους.

1. Ο αινιγματικός Paul Lawrence

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα4

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα5

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα6

Ο Paul Lawrence έχει κάνει αρκετά τατουάζ ώστε αυτά να μοιάζουν με μπλε κομμάτια παζλ σε ολόκληρο το σώμα του. Ωστόσο, είναι επίσης ένας ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικός, καθώς επίσης είναι γνωστός για τα διάφορα ακροβατικά του και τα παράξενα σόου που κάνει. Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει άνθρωπο-αίνιγμα.

2. Η τίγρης

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα7

Η πρώην σύζυγος του Paul Lawrence, η Katzen έχει κάνει τατουάζ ώστε να μοιάζει με μια τίγρη, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να βάλει σκουλαρίκια που μιμούνται τα μουστάκια τίγρη.

3. Η λεοπάρδαλη

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα8

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα9

Ο Tom Leppard πήρε στα σοβαρά το όνομά του και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να μην ζει όπως οι άλλοι άνθρωποι στην κοινωνία αλλά να ζει σαν ερημίτης και να κάνει τατουάζ για να μοιάσει με μια λεοπάρδαλη από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Αν μη τι άλλο έχει κάνει μια εντυπωσιακή δουλειά.

4. Ο Rick

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα11

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ξοδέψει μια μικρή περιουσία και πάνω από 24 ώρες μετατρέποντας τον εαυτό του σε ζόμπι με τατουάζ κάνοντας τον αρκετά διάσημο στο Διαδίκτυο αφού παρουσίαζε εκεί τα στάδια. Σίγουρα, θα μπορούσε να τρομάξει αρκετούς εκεί έξω, αλλά θεωρεί ότι η φήμη του στο διαδίκτυο αξίζει τον κόπο.

5. «The Illustrated Lady»

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα12

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα13

Η Julia Gnuse, κοινώς γνωστή ως «The Illustrated Lady», είναι γνωστή για τα τατουάζ της, που καλύπτουν το σώμα της, αλλά πολλοί δεν ξέρουν ότι το έκανε για συγκεκριμένο λόγο. Με τα τατουάζ της ήθελε να κρύψει τα σημάδια που προέκυψαν όταν διαγνώστηκε με πορφυρία.

6. Ο άνθρωπος-ζέβρα

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα14

Ο Horace Ridler δεν έκανε απλώς μερικά τατουάζ στο σώμα του αλλά μεταμορφώθηκε σε ζέβρα. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως ένα πραγματικό έργο τέχνης σε ανθρώπινο σώμα. Ο «Zebra Man» ήταν ένας Άγγλος αριστοκράτης πριν ασχοληθεί με την μεταμόρφωση του σώματός του.

7. Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα15

Ο Lucky Diamond Rich θεωρείται ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Είναι καλυμμένος 100% από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ. Έχει κάνει τατουάζ ακόμα και στα μάτια και στο στόμα, παίρνοντας επάξια τον τίτλο.

8. Τατουάζ μέσα στα μάτια

8 άνθρωποι που έχουν περάσει το τατουάζ… σε άλλο επίπεδο - Εικόνα16

Ο Rodrigo Fernando dos Santos δεν αρκέστηκε στο να κάνει τατουάζ στο σώμα του αλλά κάλυψε και το εσωτερικό των ματιών του. Αυτό το έκανε με μια βελόνα σύριγγας που εγχέει μόνιμα μελάνι στο βολβό του ματιού και υπάρχει πλέον ένα ευρύ φάσμα επιλογών χρώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

Πηγή: Newsbeast.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement