ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην εξαφάνιση της Άρτεμις, μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της, η μαρτυρία που τα αλλάζει όλα

Ανατροπή στην εξαφάνιση της Άρτεμις, μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της, η μαρτυρία που τα αλλάζει όλα
Advertisement

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 22χρονης σήμερα Άρτεμις, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου 2020 από το Κορωπί.

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Αρτέμιδος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, μάρτυρας επικοινώνησε μαζί τους και τους έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμις από το Κορωπί.

Ενώ παράλληλα ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, αναφέρει σχετικά με την νέα αυτή μαρτυρία: «Την καταθέσαμε στο Ανθρωποκτονιών μαζί με τους γονείς της Άρτεμις. Είναι μια μαρτυρία που πρέπει να ελεγχθεί άμεσα. Την έχουμε δώσει και στην ελληνική δικαιοσύνη, όμως έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση.»

«Η οικογένεια έχει ζητήσει και πλέον απαιτεί να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα».

Όλες οι καταγγελλόμενες καθυστερήσεις τους τελευταίους 29 μήνες που έχει εξαφανιστεί το κορίτσι, έχουν εξαντλήσει ψυχολογικά τους γονείς του. Κάθε μέρα αγωνιούν ολοένα και περισσότερα για την τύχη του. Το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι εάν είναι καλά.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος αντέδρασε στο άκουσμα των νέων πληροφοριών και  μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα, έδωσε την δική του εκδοχή για την υπόθεση εξαφάνισης.

 

«Το κορίτσι ζει. Και αν δε θέλει να ξέρουν πού βρίσκεται;»

«Η Άρτεμις σήμερα είναι 22 ετών. Δεν κάνω τον συνήγορο κανενός. Εάν η Άρτεμις δε θέλει να γνωρίζουν οι γονείς της πού βρίσκεται; Έχει υποχρέωση η αστυνομία να ενημερώσει την οικογένεια; Η κοπέλα αυτή μπορεί να θέλει να μην μάθουν ποτέ πού είναι. Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι, αλλά τι γίνεται νομικά;», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο δικηγόρος της οικογενείας  Αναστάσιος Ντούγκας, απάντησε σε αυτήν την εκδοχή του κ. Κατερινόπουλου υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια: «Έχει γίνει μια μήνυση για ανθρωποκτονία και μια για αρπαγή, τις έχει κάνει η οικογένεια, η οποία σαφώς πρέπει να πάρει μιαν απάντηση. Όμως πέραν του νομικού, υπάρχει και η ηθική πλευρά: δυο γονείς ψάχνουν το παιδί τους, πρέπει η αστυνομία να δώσει μιαν απάντηση».

Δείτε και το βίντεο με τις αποκαλύψεις της εκπομπής για την εξαφάνιση της Αρτέμιδος  Για πρώτη φορά μιλάει η μητέρα της

 

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement