ΔΙΑΦΟΡΑ

500 ακροβάτες δίνουν μία απίστευτη παράσταση στον αέρα που θα σας κόψει την ανάσα!

500 ακροβάτες δίνουν μία απίστευτη παράσταση στον αέρα που θα σας κόψει την ανάσα!
Advertisement

 

Το τρέιλερ των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που έγινε το 2014 στην πόλη Ναντσίνγκ της Κίνας περιείχε μία παράσταση στην οποία 500 άνθρωποι έκαναν ένα απίστευτο χορευτικό ψηλά στον ουρανό. Ήταν μία από τις πιο όμορφες και μαγευτικές παραστάσεις που έχουν γίνει ποτέ!

Οι χορευτές – ακροβάτες κινούνταν στον αέρα σε απίστευτο συγχρονισμό με την μουσική. Τα φώτα έπεφταν πάνω τους με τέτοιον τρόπο που ξεγελούσε το μάτι και σε έκαναν να νομίζεις ότι τα άκρα των χορευτών ήταν φτιαγμένα από λάστιχο! Ένα από τα καλύτερα μέρη του βίντεο είναι σίγουρα στο 1:56 και είναι το σημείο που οι χορευτές μοιάζει να έχουν σχηματίσει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ή μία πυραμίδα) 500 ατόμων που αιωρείται στον αέρα. Ότι και να είναι, μοιάζει πραγματικά απίστευτο!

Μετά από αυτήν την παράσταση είμαστε σχεδόν σίγουροι πως κανένα οπτικό εφέ δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο καθώς τίποτα δεν συγκρίνεται με το αποτέλεσμα που φέρνει συνεργάζονται απόλυτα και χρησιμοποιούν την δύναμή τους και το ταλέντο τους για να δημιουργήσουν τέχνη!

Η παράσταση γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή και μαγευτική κατά τη διάρκεια του βίντεο. Και αφού νομίζετε πως τα έχετε δει όλα, έρχεται το 7ο λεπτό στο βίντεο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Σιγουρευτείτε οτι θα δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω, γιατί είναι πραγματικά απίστευτο!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement