ΕΛΛΑΔΑ

Αιφνιδιάζουν μέσα στα μεσάνυχτα οι αγρότες: Ανοιξαν την Εξοχή, έκλεισαν επ' αόριστον τον Προμαχώνα

Αιφνιδιάζουν μέσα στα μεσάνυχτα οι αγρότες: Ανοιξαν την Εξοχή, έκλεισαν επ' αόριστον τον Προμαχώνα
Advertisement

Ακόμα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχωρούν σε αιφνιδιαστικές κινήσεις οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στα μπλόκα που έχουν στήσει, άλλοτε με θετικά και άλλοτε με.. αρνητικά για τους οδηγούς αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, άνοιξε το τελωνείο της Εξοχής, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, ενώ την ίδια ώρα στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, οι συμμετέχοντες στο μπλόκο αποφάσισαν να «φρενάρουν» και τη διέλευση των ΙΧ οχημάτων και των τουριστικών λεωφορείων «επ αόριστον», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Βισαλτίας, επικεφαλής της συντονιστικής, Στέργιος Λίτος.

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Φεβρουαρίου, οι συμεμτέχοντες στο συγκεκριμένο μπλόκο δεν επιτρέπουν τη διέλευση των οδηγών νταλίκας και φορτηγών, με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί ουρά άνω των 20 χλμ. Αντιπροσωπεία του συγκεκριμένου μπλόκου θα συμμετέχει στη συνάντηση της Νίκαιας την Κυριακή.

Σε ό,τι αφορά το τελωνείο Εξοχής, σύμφωνα με τον συντονιστή, Θοδωρή Ιφόγου, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11 το πρωί το αργότερο, οπότε και θα κλείσει και πάλι για ένα 24ωρο».

Πηγή

Advertisement