ΚΟΣΜΟΣ

Αγόρι που αγνοείτο από τα 5 του βρέθηκε ζωντανό 13 χρόνια μετά

Αγόρι που αγνοείτο από τα 5 του βρέθηκε ζωντανό 13 χρόνια μετά
Advertisement

Ειχε εξαφανιστεί πριν από 13 χρόνια. Αν και η μητέρα του του ήλπιζε ότι κάποτε θα τον βρει, οι πιθανότητες ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Κι όμως ο Τζουλιαν Χερνάντεζ βρέθηκε ζωντανός, γερός και υγιής.

Τον απήγαγε ο πατέρας του Ο Τζούλιαν χάθηκε από το σπίτι του στο Μπερμιγχαμ της Αλαμπάμα, όταν ο πατέρας του Μπόμπυ Χερνάντες τον απήγαγε ένα πρωί το 2002. Ειχε προφασιστεί ότι θα πάει το παιδί στο σχολείο. Ομως στο σχολείο δεν έφτασε ποτέ.

Οταν η μητέρα του μικρού ειδοποίησε τις αρχές για την διπλή εξαφάνιση, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Μπόμπυ Χερνάντες είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα όλα τα χρήματα της οικογένειας και στην συνέχεια φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του ιδίου και του παιδιού του.

Δεκατρία χρόνια μετά, ο 18χρονος σήμερα Τζούλιαν βρέθηκε 700 μίλια μακριά, στο Οχάιο.

Αγόρι που αγνοείτο από τα 5 του βρέθηκε ζωντανό 13 χρόνια μετά - Εικόνα1

Η αποκάλυψη άρχισε όταν ο Τζούλιαν ετοίμασε τα χαρτιά του για την εισαγωγή του σε κολέγιο. Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης τον οποίο παρουσίασε, δεν ταίριαζε με το όνομά του. Ενας υπάλληλος θέλησε να τον βοηθήσει να βρει την άκρη και τότε διαπίστωσαν ότι αυτό το όνομα ήταν στη λίστα του Εθνικού Κέντρου Εξαφανισμένων Παιδιών.

Ο 00001EFD πατέρας του, 53 ετών σήμερα συνελήφθη και κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου αλλά και για πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου καθώς βρέθηκε στην κατοχή του πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

via
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement