ΔΙΑΦΟΡΑ

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας
Advertisement

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας.

Δε χρειάζεται να περιμένετε κάποιος να δηλώσει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παρατηρήσετε την ασυνείδητη συμπεριφορά του θαυμαστή σας. Μιλάει από μόνη της!

Εμείς συγκεντρώσαμε από το διαδίκτυο ανώνυμες εξομολογήσεις ερωτευμένων. Θα δείτε παρακάτω με ποιον τρόπο θεωρούν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Το πιο ενδιαφέρον όμως, είναι ότι οι άνθρωποι έχουν μια ασυνείδητη συμπεριφορά ανεξάρτητα από το φύλο ή την ηλικία τους.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 1

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 2

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 3

Μόλις το ραντάρ ενός ερωτευμένου ανιχνεύσει το αντικείμενο του θαυμασμού, εκείνος δεν μπορεί αν συγκρατήσει το χαμόγελό του. Εάν τα συναισθήματά του είναι πολύ δυνατά, τότε μπορεί να σηκώσει ελαφρά το ένα φρύδι, χωρίς να το καταλάβει ή ακόμα και να χαμογελάσει ασυνείδητα.     Αν σε μια παρέα οι άνθρωποι αρχίσουν να γελούν με το αστείο κάποιου, οι ερωτευμένοι ασυναίσθητα κοιτάζουν εκείνον που τους αρέσει περισσότερο.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 4

Ο πρώτος τύπος ερωτευμένου ανθρώπου πάντα προσπαθεί να είναι κοντά στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Τείνουν να πηγαίνουν σε μέρη όπου είναι πιθανόν να συναντήσουν τυχαία τον αγαπημένο ή την αγαπημένη τους και να τον ή την αγγίξουν με την πρώτη ευκαιρία. Για παράδειγμα δίνοντας μια μικρή σπρωξιά επιδιώκουν να απολογηθούν κι έπειτα να δώσουν μια αγκαλιά.

Ο δεύτερος τύπος ερωτευμένου ανθρώπου προσπαθεί να αποφύγει το άτομο που του αρέσει. Ίσως γίνει κάπως αγενής με όσα λέει σε μία συζήτηση, πιστεύοντας ότι έτσι θα καταφέρει να κρύψει τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει για το “θήραμά” του. Σε άλλες περιπτώσεις νιώθουν ότι απλά δεν είναι αρκετά καλοί για να εμφανιστούν μπροστά στο άτομο που τους ενδιαφέρει. Κάνουν πάντα το αντίθετο από αυτό που κάνει το αντικείμενο του θαυμασμού τους.

Αν κάποιος σας αποφεύγει τώρα τελευταία, ή αντιθέτως προσπαθεί να “πέσει” πάνω σας δήθεν τυχαία, τότε υπάρχει λόγος.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 5

Ένας ερωτευμένος συχνά παρατηρεί το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Πάντα βρίσκει μια καινούργια σημαντική λεπτομέρεια που πιστεύει ότι τη βλέπει για πρώτη φορά. Αν κάποιος είναι ερωτευμένος χωρίς ανταπόκριση, συνήθως δεν μπορεί να σταματήσει να ασχολείται με το πρόσωπο που θαυμάζει, γιατί νιώθει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι. Ωστόσο, αν η ματιά του γίνει αντιληπτή από το άλλο πρόσωπο, τότε εκείνο νιώθει την ανάγκη να τον γνωρίσει.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 6

Υπάρχουν δύο είδη συζήτησης:

Ένα άτομο αυτομάτως αλλάζει το φυσικό τρόπο ομιλίας του σε πιο ποιητικό, φιλοσοφικό και δημοσιογραφικό στυλ. Γίνεται εύκολο γι’ αυτόν να μιλήσει για τα πιο πολύπλοκα και ενδιαφέροντα θέματα ακόμη κι αν δεν τα έχει σκεφτεί ποτέ πριν. Αν είσαι αρκετά τυχερός θα γελάσεις αρκετά με περίεργη εικόνα του. Ένας λογικός και γνωστικός άνθρωπος, χάνει τα λόγια του. Αν σας συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο προσπαθήστε να περιορίσετε τις προσπάθειες για να εντυπωσιάσετε το άλλο άτομο.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 7

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 8

Οι άνθρωποι συνήθως μιλούν στους γύρω τους για κάποιον που τους αρέσει, ή τους ρωτάνε τη γνώμη τους για το πρόσωπο αυτό. Ακόμη κι αν είναι στη μέση μιας σημαντικής συζήτησης με συναδέλφους, είναι ικανοί να τη διακόψουν, επειδή άκουσαν τυχαία να αναφέρεται το όνομα που τους ενδιαφέρει σε μια διπλανή συζήτηση.     Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Ένας ερωτευμένος άνθρωπος μπορεί να μιλήσει για το άτομο που τον ενδιαφέρει, με έναν πολύ αρνητικό τρόπο προσπαθώντας έτσι να πείσει τον εαυτό του και τους άλλους ότι δεν τον ενδιαφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως λένε κάτι όπως: “Είναι πολύ παράξενη!”, “Είναι τόσο ανόητος!”. Ένα τελευταίο στοιχείο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι ερωτοχτυπημένοι, τείνουν να επισημαίνουν τα κοινά ενδιαφέροντά τους, λέγοντας για παράδειγμα: “Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ κι εκείνος βλέπουμε Games of Thrones “.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 9

Ένας ερωτευμένος ίσως αρχίσει ξαφνικά να ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα που ενδιαφέρεται και το αντικείμενο του πόθου του. Εντελώς ξαφνικά αρχίζει να αθλείται ή να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία που ποτέ πριν δεν είχε σκεφτεί να κάνει.

Και μην ξεχνάτε το συνεχές τσεκάρισμα των προφίλ του στα social media, αλλά και των πιθανών ανταγωνιστών. Ωραία λοιπόν, αυτό είναι έρωτας!

Bonus: Η γλώσσα του σώματος.

6 αδιάψευστα σημάδια ότι κάποιος είναι «κρυφός» θαυμαστής σας - Εικόνα 10

Αν ένας άνδρας περπατάει με μια γυναίκα κι ακουμπήσει απαλά την πλάτη της, της μαρτυράει ότι είναι κοντά της και πάντα θα την υποστηρίζει και θα τη φροντίζει. Σίγουρα την έχει πατήσει μαζί της.

Υ.Γ. Φυσικά υπάρχουν κι άνθρωποι που αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα. Όσο και να προσπαθήσετε να αποκαλύψετε την αλήθεια, εκείνοι ποτέ δε θα το επιτρέψουν.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement