ΠΕΡΙΕΡΓΑ

85χρονος bodybuilder στο βιβλίο Γκίνες του 2018

85χρονος bodybuilder στο βιβλίο Γκίνες του 2018
Advertisement

Όλοι μας θα θέλαμε να μπούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας στο βιβλίο Γκίνες και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν άτομα που δοκιμάζουν να κάνουν τα πάντα, όσο περίεργα κι αν είναι. Πως θα μπορούσε να σπάσει κάποιο ρεκόρ Guinness ένας bodybuilder;

Ίσως με των όγκο του σώματος του, με την μυική του μάζα, με τις νίκες και τις συμμετοχές του σε διάφορους διαγωνισμούς, αλλά και με το βάρος που μπορεί να σηκώσει. Ένας άντρας και παππούς από την Καλιφόρνια όμως κατάφερε να μπει στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ για το 2018!

85χρονος bodybuilder στο βιβλίο Γκίνες του 2018 - Εικόνα 1

Αυτός είναι ο γηραιότερος bodybuilder στον κόσμο!

Ο Jim Arrington γεννήθηκε το 1932 και έχει αγάπη για το bodybuilding. Σε ηλικία 85 ετών ασχολείται ακόμη ενεργά, καθώς γυμνάζεται καθημερινά και κατεβαίνει ακόμη σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και όπως δηλώνει έχει εδώ και 70 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του bodybuilding. Έχει συμμετάσχει σε 62 διαγωνισμούς από τους οποίους τους 16 κατάφερε και τους κέρδισε.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπει το όνομα του στα Παγκόσμια ρεκόρ, καθώς το 2015 μπήκε πρώτη φορά λόγω της ηλικίας και της ενεργής του δράσης, αλλά σχεδιάζει να το ξανά σπάσει συμμετέχοντας στον επόμενο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Πεν του Πίτσμπουργκ.

Όταν του απένειμαν το πιστοποιητικό για το Guinness Record δήλωσε πως το bodybuilding είναι σκληρή δουλειά και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι εύκολο!

Όποιος ασχοληθεί μαζί του θα πρέπει σίγουρα να θέσει στόχους, αλλά πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να αγαπάει αυτόν τον τρόπο ζωής και την προπόνηση, χωρίς να ενδιαφέρεται μόνο για το πως φαίνεται στα μάτια των άλλων!

85χρονος bodybuilder στο βιβλίο Γκίνες του 2018 - Εικόνα 2

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement