LIFESTYLE

“Δεν κρυφτήκαμε”: Η Σοφιάνα “σπάει” 1η φορά η σιωπή της για τον Μάριο Πρίαμο & “καρφώνει” την Αντωνά

“Δεν κρυφτήκαμε”: Η Σοφιάνα “σπάει” 1η φορά η σιωπή της για τον Μάριο Πρίαμο & “καρφώνει” την Αντωνά
Advertisement

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει απασχολήσει όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και για τα ερωτικά του μπλεξίματα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου του Survivor All Star.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ως νέα προσθήκη στο παιχνίδι, τον δίκασε, καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής έγινε πια επίσημο ότι ο Κύπριος έχει συνευρεθεί ερωτικά με τρεις συμπαίκτριές του. Σύμφωνα με όσα είχανε διαρρεύσει σχετικά με την τρίτη κοπέλα και με την “φωτογράφιση” από την Μαρία Αντωνά το όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Σοφιάνας Αβραμάκη. Έτσι λοιπόν η Σοφιάνα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όλα αυτά.

Σοφιάνα Αβραμάκη: Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη

Η Σοφιάνα Αβραμάκη λοιπόν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mega, «Γεια σου» και θέλησε να τοποθετηθεί και για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ήταν αυτή που ανέφερε το τρίτο πρόσωπο στις κάμερες (με την παραγωγή να βάζει μπιμ στο όνομα). Μίλησε για τον Μάριο Πρίαμο ενώ έριξε και τα βέλη της προς τη Μαρία Αντωνά, καθώς, όπως είπε, η δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day και της είπε ότι η τρίτη γυναίκα που έκανε κάτι με τον Μάριο είναι εκείνη!

«Και με τον Μάριο; Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι ότι τα λέει με αυτό το ναζιάρικο ύφος και νομίζει ότι πάνε στο απυρόβλητο. Αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί κάποιοι το παίρνουν και το ξεχειλώνουν. Έπεσε μπιμπ από την παραγωγή, αλλά η Ευρυδίκη δεν το γνώριζε. Όταν ειπώθηκε το όνομα και μπήκε το μπιμπ, εγώ μπήκα στο Twitter και έβλεπα ότι έπεφταν στοιχήματα για το αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα. Γιατί ακούστηκε το «Σ» Μου έστελναν μηνύματα από το περιβάλλον μου να με ρωτήσουν αν είμαι εγώ.

Την επόμενη ημέρα σε μια πρωινή εκπομπή συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο και αυτό το έμαθα από το Twitter. Έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια, μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτή. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα ήταν μια πανελίστρια – σχολιάστρια σε πρωινή εκπομπή, σε άλλο κανάλι.

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Μια πανελίστρια από άλλο κανάλι έστειλε μήνυμα και είπε ότι το όνομα είναι το δικό μου»

Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα, η οποία προς τιμήν της, μετά την εκπομπή μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Δεν είπαν ολόκληρο το όνομα. Είπε απλά ότι το πρώτο γράμμα είναι από «Σ», το δεύτερο φωνήεν και πως είναι από τις όμορφες κοπέλες του Survivor. Έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα.

Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δικιά τους εκπομπή, πολύ έξυπνα εκ μέρους της δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου. Ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα και ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε όμως. Είπε “γιατί εκπλήσσεστε; Η κοπέλα αυτή είναι ο θηλυκός Πρίαμος”.

Όταν κάποια θέματα ξεπερνούν το σχολιαστικό κομμάτι και μπαίνουν στο προσωπικό, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Δεν θέλω να το κάνω. Όλοι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, δεν θέλω να δώσω έκταση.

Δεν έχω ανάγκη από καμιά συγγνώμη, γιατί πολύ απλά θα είναι κάλπικη. Θα ήθελα απλά να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό. Όταν αυτοί οι άνθρωποι δέχτηκαν αρνητικά σχόλια, μίλησαν για τις οικογένειές τους. Και εμείς έχουμε οικογένειες και μου έχουν χρεώσει τον κάθε έναν. Με τον Μάριο γνωρίζομαι, έχω συναναστραφεί, δεν κρυφτήκαμε αλλά κάπου ώπα. Είναι πολύ υποκειμενικό τι είναι γοητευτικό. Έχει πάρα πολύ χιούμορ ο Μάριος, είναι ευχάριστος. Τον Μάριο δεν τον έχω καθόλου για χαζό. Και επίσης δεν είμαι καν στο παιχνίδι. Δε θέλω άλλο να ασχολείστε με αυτό. Σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική ζωή μου;

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Η Ευρυδίκη βγαίνει και μιλάει άσχημα για έναν άνθρωπο, όμως δεν του τα λέει face 2 face»

Εγώ είμαι ελεύθερη. Έχω ζήσει με την Ευρυδίκη και την έχω δει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών. Νομίζω ότι χρησιμοποιούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά σε κάποια πράγματα. Βγηκε μπροστά για την Ελευθερία που τη γνώρισε πριν ένα μήνα και ξεχνά ότι η Βρισηίδα είναι πίσω και μιλά άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν έχει του τα έχει πει face to face» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement