LIFESTYLE

“Δε βλέπω την Άννα Βίσση σαν μάνα μου, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ”: Κατάθεση ψυχής της Σοφίας Καρβέλα

“Δε βλέπω την Άννα Βίσση σαν μάνα μου, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ”: Κατάθεση ψυχής της Σοφίας Καρβέλα
Advertisement

Η Σοφία Καρβέλα,  έχει ένα επώνυμο το οποίο ακόμα και να θέλει η ίδια να είναι έξω από τα φώτα της δημοσιότητας  δεν είναι εύκολο. Καθώς έχει μια παρακαταθήκη και πως να μην έχει όταν ο πατέρας σου είναι ο Νίκος Καρβέλας και μητέρα σου η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση η οποία θα συζητιέται για πάντα.

Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από αυτών των γονιών της και έτσι από μικρή ηλικία πήγε στην Νέα Υόρκη για να σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία. Ενώ επαγγελματικά και μέσα στα χρόνια η Σοφία εξελίχθηκε σε μια πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Τις δημιουργίες της μπορείτε να τις απολαύσετε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και δημοσιεύει τα έργα της.

 

“Δε βλέπω την Άννα Βίσση σαν μάνα μου, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ”: Κατάθεση ψυχής της Σοφίας Καρβέλα - Εικόνα 1

Η Σοφία Καρβέλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala, όπου μίλησε για την ενασχόλησή της με τη μόδα αλλά και όπως ήταν λογικό μίλησε και για τη σχέση με τους γονείς της.

 

Η γνωστή σχεδιάστρια «άνοιξε τα χαρτιά της» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και στην προσωπική αμφισβήτηση που ένιωσε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

 

Σοφία Καρβέλα: «Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτε άλλο καλή»

“Δε βλέπω την Άννα Βίσση σαν μάνα μου, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ”: Κατάθεση ψυχής της Σοφίας Καρβέλα - Εικόνα 2

«Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτε άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές Υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη» δηλώνει η Σοφία Καρβέλα. «Το πίστευα και είναι αλήθεια, όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου», προσθέτει η γνωστή σχεδιάστρια.

“Δε βλέπω την Άννα Βίσση σαν μάνα μου, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ”: Κατάθεση ψυχής της Σοφίας Καρβέλα - Εικόνα 3

 

Σοφία Καρβέλα: «Οι γονείς μου είναι τρομακτικά ταλαντούχοι»

«Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion. Όταν αποφάσισα λοιπόν να μπω στον χώρο του θεάματος, είδα ότι η εξίσωση δεν έβγαινε. Βρήκα όμως αυτό που μου αρέσει τελικά και με το οποίο είμαι πωρωμένη», τονίζει η Σοφία Καρβέλα.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδα. Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου, ούσα νηφάλια και καθαρή απ’ όλα», επισημαίνει.

“Δε βλέπω την Άννα Βίσση σαν μάνα μου, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ”: Κατάθεση ψυχής της Σοφίας Καρβέλα - Εικόνα 4

Σοφία Καρβέλα: Τα δυο παιδιά της, Νίκος και Νέστορας

Η καθημερινότητα της Σοφίας Καρβέλα είναι μοιρασμένη ανάμεσα στη δουλειά και τα παιδιά της. Ο Νίκος και ο Νέστορας είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Advertisement

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας» εξομολογείται η Σοφία Καρβέλα.

«Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς αλλά κάτι άλλο. Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου», παραδέχεται στη συνέχεια η η Σοφία Καρβέλα.

Τέλος, σε ερώτηση για τη μητέρα της, Άννα Βίσση, η γνωστή σχεδιάστρια απαντά: «Όταν πάω να τη δω, δεν τη βλέπω σαν μάνα μου. Βλέπω μια θεά με μια θεϊκή φωνή να τραγουδά θεϊκά τραγούδια ενός άλλου θεού, που τα έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή την πραγματικότητα όταν ήμουν παιδί και ανώριμη».

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement