ΔΙΑΦΟΡΑ

8 ασυνήθιστα και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ωραιότερα στον κόσμο

8 ασυνήθιστα και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ωραιότερα στον κόσμο
Advertisement

Σπάνια άλογα: Πρόκειται για τετράποδα ζώα, τα οποία είναι πάρα πολύ όμορφα, έξυπνα και δυνατά. Η αγάπη του κόσμου για αυτά είναι ιδιαίτερη. Όλοι μας έχουμε ιππεύσει έστω και για μία φορά στη ζωή μας ένα άλογο. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τη μοναδική στιγμή που ανέβηκε για πρώτη φορά σε ένα άλογο.

Την πρώτη βόλτα του με αυτά σε ένα ήσυχο μέρος και φυσικά, με την προστασία των ειδικών. Άλλωστε, πολλά σχολεία ή και φροντιστήρια διοργανώνουν εκδρομές σε ιππικούς ομίλους και καλά κάνουν. Αυτό, διότι μπορούν οι μαθητές να εξοικειωθούν με τη φύση και να ξεχάσουν παράλληλα, έστω και για λίγο, το διάβασμα. Όπως και να το κάνεις, είναι ιδιαίτερο να βρίσκεται κοντά στα άλογα. Τα άλογα έχουν την τιμητική τους σε διάφορες χώρες του κόσμου. Είναι ένας σύμβολο χάριτος, ομορφιάς και δύναμης. Υπάρχουν περίπου 400 διαφορετικές φυλές αλόγων σε κάθε γωνιά του κόσμου. Σύμφωνα με πολλούς και θα συμφωνήσω και εγώ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζώα που έχουν κοσμήσει τον πλανήτη μας.

Σπάνια άλογα: Ακολουθούν οκτώ από τις πιο όμορφες και σπάνιες ράτσες

– The Friesian: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 1 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 2 – The Knabstrupper: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 3 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 4 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 5 – The German Black Forest Horse: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 6 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 7 – The Blue Roan Gypsy Vanner: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 8 – The Chocolate Silver Dapple Pinto: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 9 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 10 The Priesian/ Gypsy Vanner Crossbreed: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 11 – The Sorraia Mustang: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 12 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 13 – The Golden Akhal-Teke: 8 σπάνια και περήφανα άλογα που θεωρούνται τα ομορφότερα στον κόσμο και δεν έχετε ξαναδεί ποτέ - Εικόνα 14

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement