ΕΛΛΑΔΑ

32χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μπαίνοντας στη θάλασσα με το μωρό της

32χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μπαίνοντας στη θάλασσα με το μωρό της
Advertisement

Να δώσει τέλος στη ζωή της παρασέρνονας στο θάνατο και το μόλις τριών μηνών βρέφος της προσπάθησε μια 32χρονη γυναίκα στο Κατάκολο. 

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του αντλιοστασίου στο Καβούρι Κατακόλου.  Η γυναίκα έφτασε εκεί με το αυτοκίνητο της κουνιάδας της. Το άφησε στην άκρη του δρόμου δίπλα στο γεφύρι και μπήκε στη μανιασμένη θάλασσα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις τριών μηνών παιδί της. 

Μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο, την είδε μέσα στη θάλασσα και υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά. Έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να την αποτρέψει, μιας και η 32χρονη φώναζε «δεν θέλω τη ζωή μου». 

Κλήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι λιμενικοί μαζί με άλλους περίοικους που συγκεντρώθηκαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα τη γυναίκα και το παιδί, που ήδη αντιμετώπιζαν συμπτώματα υποθερμίας. 

Άμεσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου η μητέρα εισήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την υγεία τους.

Πηγή: ilialive.gr

Πηγή

Advertisement