
Μία σκληρή τοποθέτηση του Μένιου Φουρθιώτη για την Έλενα Ακρίτα στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει νέος διαδικτυακός «πόλεμος» των δυο τους, με τη δεύτερη να αστράφτει και να βροντά με… φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Ο Μένιος έκανε λόγο για «τελειωμένη επαγγελματική ζωή» της ηθοποιού και σεναριογράφου, ενώ υποστήριξε πως κάποτε ήταν καλός για εκείνη όταν η ίδια «του έδινε συνέντευξη στα ‘Αποκαλυπτικά’».
Ιδού όσα έγραψε ο Φουρθιώτης και αναδημοσίευση η ίδια η Ακρίτα:
Η απάντησή της δεν άργησε να έρθει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη στον Φουρθιώτη ούτε και «πάτησε ποτέ το πόδι της στο πλατό του».
«Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιώτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χάλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει. Για να τελειώνουμε.
Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκράτες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ. Στο μέσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απάντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου -και του κράτους που μας φορολογεί- και κανενός άλλου.
Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετρίτης και Καραγκούνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμένος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου. Και μην αρχίσετε μερικοί πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους».
«Ποτέ δεν πάτησα το πόδι μου στο πλατό του και εννοείται ποτέ δεν του έδωσα συνέντευξη. Αν έλεγε αλήθεια θα είχε βγάλει το σχετικό βίντεο. Δεν το βγάζει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει», συνέχισε η Ακρίτα σε σχόλιό της κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Δεν δίστασε, μάλιστα, να δημοσιεύσει και ένα… ολόγλυκο μήνυμα του Μένιου Φουρθιώτη το οποίο η ίδια χαρακτήρισε ως «γλοιώδες» και το οποίο είχε λάβει στις 29 Απριλίου του 2019.
Όπως είπε η Ακρίτα, δεν απάντησε ποτέ στο εν λόγω μήνυμα, ενώ όπως προδίδει και το σχετικό ντοκουμέντο δεν το είχε καν δεχτεί στα εισερχόμενά της, παρά το άφησε στα… αιτήματα μηνυμάτων.
Δείτε όσα της έγραφε ο Μένιος:
-
LIFESTYLE
Άλλαξε η Στέλλα Μπεζαντάκου, 20 χρόνια μετά το Bar
-
ΕΛΛΑΔΑ
«Έγραψα 20 Μαθηματικά, 20 Φυσική, 19,5 Χημεία. Τρελάθηκα!»: Ο Ιρανός πρόσφυγας που αρίστευσε στις Πανελλήνιες
-
LIFESTYLE
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ του αλλά οι ντόπιοι του γύρισαν την πλάτη στην Αλόννησο
-
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΑΕΔ: Νέο έκτακτο επίδομα καλοκαιριού έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ανέργους με μόνο 3 προϋποθέσεις
-
ΕΛΛΑΔΑ
Ιστορική απάντηση του προέδρου των Πομάκων στον Ερντογάν!
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Ρε σεις, μην τις σκοτωνετε…Αυτες γεννησαν τα παιδια σας…
-
ΔΙΑΦΟΡΑ
«Θέλω να δραπετεύσω» – Bίντεο για την αιχμαλωσία των ζώων
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σάρωσε ο Μίλτος Τεντόγλου: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 8.32μ.
-
LIFESTYLE
«Ελεύθερος» ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός: Χώρισε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου μετά από τρία χρόνια σχέσης
-
LIFESTYLE
Θεοδώρα Μαρτίκα: “Μου εύχονται ο Σπύρος να πάρει όλα τα φάρμακα του φαρμακείου και να πάθει καρκίνο”
-
LIFESTYLE
Άλλαξε μύτη και δόντια, διόρθωσε το μακιγιάζ: Τη Ζυγούλη, 25 χρόνια πριν, δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Ρουβάς
-
LIFESTYLE
Ρούλα Κορομηλά για βραβεία Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15 μπράβους»
-
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου!», είπε στον γιο του ο 55χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του
-
LIFESTYLE
Αγαπητό MAD, τι περιμένεις όταν αποθεώνεις τα σκουπίδια;
-
LIFESTYLE
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μέχρι τα 18, έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου, είχαμε σκοτωμούς στο σπίτι»
-
LIFESTYLE
Τέλος από την τηλεόραση οι τράπερ, οι Light, Snik, Trannos μετά το ξύλο στα βραβεία
-
LIFESTYLE
MAD: Σοκάpουν οι μάρτυρες – «Είδα oπλo, είδα την Παπαρίζου να γρoνθoκοπείται, κατέβασα κάτω την Τάμτα»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση διαγωνιζόμενης που λιποθύμησε στο νερό
-
ΕΛΛΑΔΑ
Κλειδωμένη 42 χρόνια σε ένα δωμάτιο: Νέο Κωσταλέξι στη Λάρισα, μητέρα κρατούσε φυλακισμένη την κόρη της (video)
-
PEOPLE
Το χρυσό μετάλλιο στο PowerPoint στη χώρα μας κατέκτησε 16χρονος και πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
-
LIFESTYLE
Πέτρος Φιλιππίδης: «Η Ελπίδα Νίνου έμαθε ότι είχε παράλληλη σχέση – Κόντεψε να μας σκοτώσει»
-
LIFESTYLE
Το ‘πε και το ‘κανε: Η Δανάη Μπάρκα χτύπησε, on air, τατουάζ στο μπούτι και το σχέδιο τα… λέει όλα
-
LIFESTYLE
Τέλος τα φίλτρα που την έκαναν 25αρα: Έτσι εivαι η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς ρετούς
-
LIFESTYLE
Κόνι Μεταξά: «Με τον Μάριο Καπότση δεν έχουμε κανένα κοινό, στο πρόσωπό του βλέπω τον καλύτερό μου φίλο»
-
LIFESTYLE
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν η σχέση μου, ο σύντροφός μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου»
-
LIFESTYLE
Μετανάστης, πατέρας 3 παιδιών: Ένας άλλος ο Γιώργος Τσάκας του Big Brother 21 χρόνια μετά τη νίκη του
-
LIFESTYLE
Αθλητής στον Παναθηναϊκό: Ο γιος του Βασίλη Μπισμπίκη μεγάλωσε και κάνει περήφανους τους γονείς του
-
LIFESTYLE
Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο: Την Σοφία Χατζηπαντελή, 5 χρόνια πριν, δεν θα την γνώριζε ούτε η Βίκυ Καγιά
-
LIFESTYLE
Σε πελάγη ευτυχίας η Πάολα: Η γνωριμία με τον νέο της σύντροφο, τα ευχάριστα νέα και η συγκατοίκηση
-
ΕΛΛΑΔΑ
Λέκτορας του ΑΠΘ έκανε μάθημα με το μωρό φοιτήτριάς της στην αγκαλιά