ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Η αποστομωτική του απάντηση για τον ελάχιστο κόσμο που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο

Μίλτος Τεντόγλου: Η αποστομωτική του απάντηση για τον ελάχιστο κόσμο που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο
Advertisement

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα, με το χρυσό μετάλλιο του μήκους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο στις αποσκευές του και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, με τον Ολυμπιονίκη να κάνει ακόμη ένα επικό σχόλιο.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η εικόνα που αντίκρισε κατά την υποδοχή του δεν ήταν αυτή που ίσως θα περίμενε, αλλά λίγα οικεία του πρόσωπα και κάποιους αγνώστους, που μάλλον ήταν περίεργοι τουρίστες.

Το επικό σχόλιο του Μίλτου Τεντόγλου για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο

Ωστόσο, ούτε αυτό κατάφερε να χαλάσει τη διάθεση του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος με σχόλιο του στη σελίδα του Facebook «Τσίλι Καφενείο» σχετικά με την υποδοχή του στο αεροδρόμιο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας «Καλύτερα ρε μάγκες, δεν μπορώ την πολυκοσμία».

Μίλτος Τεντόγλου: Η αποστομωτική του απάντηση για τον ελάχιστο κόσμο που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο - Εικόνα 1

Ο Μίλτος Τεντόγλου από τους πιο σεμνούς και ψύχραιμους αθλητές

 

Ο Μίλτος Τέντογλου καταφέρνει με κάθε τρόπο να αποδεικνύει πως οι ίντριγκες, οι κακίες, η παραφυλολογία, αλλά και η θριαμβολογία, δεν τον αφορούν και είναι ένας από τους πιο σεμνούς και ψύχραιμους αθλητές που έχουμε δει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί η ελληνική ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της σειράς κόμιξ “One PIece”, που έδωσε συγχαρητήρια στον Μίλτο Τέντογλου.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement