Ο Γιώργος και η Μαρία παντρεύτηκαν και μοίρασαν γαμήλια γεύματα σε άστεγους τη μέρα του γάμου τους

Advertisement
Ο Γιώργος και η Μαρία παντρεύτηκαν και μοίρασαν γαμήλια γεύματα σε άστεγους τη μέρα του γάμου τους
Advertisement

Γαμήλια γεύματα σε άστεγους: Ο Γιώργος και η Μαρία παντρεύτηκαν και μοίρασαν γαμήλια γεύματα σε άστεγους τη μέρα του γάμου τους.

Το κάλεσμα της Μαρίας και του Γιώργου

Ένα ιδιαίτερο δώρο γάμου ζήτησαν ο Γιώργος και η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη. Το μόνο που ήθελαν ήταν η… βοήθεια της κυρίας Κυριακής Φράγκου.

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων» στη Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά τους. Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν μπορούσε να φανταστεί τι ακριβώς την ήθελε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Εκείνη έτσι κι αλλιώς, βρίσκεται κάθε μέρα, όλη μέρα, στους δρόμους. Το κάνει, προκειμένου να εξασφαλίσει φαγητό για άστεγους.

Γαμήλια γεύματα σε άστεγους: Τι ζήτησαν ο Γιώργος και η Μαρία από την πρόεδρο;

Για τον Γιώργο Πάτη Φουντά και τη Μαρία Μίτσιου όμως, η κυρία Κυριακή Φράγκου ήταν ο διαμεσολαβητής τους. Σκοπός τους ήταν να φτάσει η αγάπη τους στα χέρια των αστέγων.

Ο Γιώργος και η Μαρία παντρεύτηκαν και μοίρασαν γαμήλια γεύματα σε άστεγους τη μέρα του γάμου τους - Εικόνα 1

Ο γάμος έγινε, το γαμήλιο τραπέζι επίσης και χωρίς δεύτερη σκέψη, Γιώργος και Μαρία, σε συνεργασία με την κυρία Φράγκου, έβαλαν μέσα σε κουτιά νόστιμα φαγητά και γλυκά και βγήκαν στους δρόμους μαζί με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων κάνοντας ουσιαστικά «το τραπέζι» σε ανθρώπους που ζουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement