ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Έρικσεν είναι ζωντανός, έχει τις αισθήσεις του λέει η ΟΥΕΦΑ

Ο Έρικσεν είναι ζωντανός, έχει τις αισθήσεις του λέει η ΟΥΕΦΑ
Advertisement

Η αναφορά ενός φωτογράφου του Reuters ότι «είδα τον Έρικσεν να σηκώνει το χέρι του πάνω στο φορείο» δημιούργησε τα πρώτα χαμόγελα μετά το σοκ της κατάρρευσης του Δανού μέσου κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία για το Euro 2020.

Λίγο αργότερα η φωτογραφία με τον άσο της Ίντερ να φαίνεται ότι έχει τις αισθήσεις του κυκλοφόρησε αστραπιαία στο διαδίκυτο και τα χαμόγελα μεγάλωσαν.

Αυτήν την ώρα ο Έρικσεν είναι στο νοσοκομείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. H ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής σταθεροποιήθηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει τα εξής:
Σε συνέχεια του έκτακτου ιατρικού περιστατικού που αφορά τον Δανό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των δύο ομάδων και νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει στις 19:45 (21:45 ώρα Ελλάδας). Ο αθλητής έχει μεταφερθεί στο νοσκομείο και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.

Ομοσπονδία Δανίας: Ο Κρίστιαν έχει τις αισθήσεις του
Ανάλογο ήταν το μήνυμα και της Ομοσπονδίας της Δανίας η οποία μέσω του λογαριασμού της ανέφερε ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η σύζυγος του Έρικσεν Σαμπρίνα Κβιστ μπηκε στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε σε κλάματα , μόλις έγινε φανερό ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ και οί ίδιοι ήταν πολύ φορτισμένοι.

Ο Έρικσεν είναι ζωντανός, έχει τις αισθήσεις του λέει η ΟΥΕΦΑ - Εικόνα 1

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement