ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Zήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες στο κελί που μένει μόνος στον Κορυδαλλό

Μένιος Φουρθιώτης: Zήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες στο κελί που μένει μόνος στον Κορυδαλλό
Advertisement

Μένιος Φουρθιώτης: Όλες αυτές τις ημέρες, προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερη γίνεται τη διαβίωσή του στη φυλακή. Όπως γράφει το TLIFE, είναι πολλά αυτά που ζητάει καθημερινά.

Μένιος Φουρθιώτης: Η διαβίωση στη φυλακή

Ο γνωστός παρουσιαστής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 2 Μαΐου. Σύμφωνα με την απολογία του, αρνείται όλες τις κατηγορίες και αναφέρει πως δεν σχεδίασε εκείνος τις επιθέσεις στο σπίτι του με καλάνσικοφ και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Μένιος Φουρθιώτης: Zήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες στο κελί που μένει μόνος στον Κορυδαλλό - Εικόνα 1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, o γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών, που λέγεται πως είναι η καλύτερη πτέρυγα και διαθέτει υψηλή προστασία. Προς το παρόν, βρίσκεται μόνος του στο κελί, χωρίς άλλους κρατούμενους.

Μένιος Φουρθιώτης: Zήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες στο κελί που μένει μόνος στον Κορυδαλλό - Εικόνα 2

Όπως γράφουν οι ίδιες πληροφορίες, ο παρουσιαστής τρώει το φαγητό του αλεσμένο. Πρόσφατα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής, ώστε να κάνει ειδικές και συγκεκριμένες εξετάσεις. Το ζήτησε ο ίδιος, προκειμένου να διεκδικήσει ειδική διατροφή. Όπως είχε πει και ο ίδιος παλαιότερα, έχει περάσει νευρική ανορεξία στο παρελθόν. Αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα και ανάλογα με αυτά, θα λάβει από τους γιατρούς τη σωστή διατροφή για εκείνον.

Μένιος Φουρθιώτης: Zήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες στο κελί που μένει μόνος στον Κορυδαλλό - Εικόνα 3

Κατά τη διάρκεια της ημέρα, ο παρουσιαστής ζητάει πολλά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και πράγματα που δεν επιτρέπονται. Ειδικότερα, ζήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες. Επιπλέον, ζητάει επίμονα να μιλάει διαρκώς με τον δικηγόρο του, ώστε να κανονίζει τις δουλειές του.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement