Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα

Advertisement
Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα
Advertisement

Τα τεστ προσωπικότητας ανάλογα με την απάντηση που διαλέγουμε, μας παρουσιάζει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας, τα οποία μπορεί να αγνοούσαμε.

Τεστ προσωπικότητας: Δείτε την εικόνα και δώστε τη δική σας απάντηση

Στο παρακάτω τεστ προσωπικότητας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε στην απλή ερώτηση “Ποιος έσπασε το βάζο;”, αφού κοιτάξετε αυτή την εικόνα:

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα - Εικόνα 1

Τεστ προσωπικότητας: Το παιδί που θα διαλέξετε θα δώσει στοιχεία για τον χαρακτήρα σας

Δεν υπάρχουν στοιχεία στην εικόνα που να αποκαλύπτουν την απάντηση, αφού δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Απλά διαλέξτε ένα παιδί και δείτε τι δείχνει αυτό για την προσωπικότητά σας.

Τεστ προσωπικότητας: Το ένστικτό θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση

Το ένστικτό είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να κρίνετε, προκειμένου να πάρετε μία απόφαση. Σύμφωνα με την ψυχολογία, κάθε απόφαση δείχνει πλευρές του χαρακτήρα μας.

Παιδί Α

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα - Εικόνα 2

Αυτό το παιδί είναι η πιο προφανής επιλογή. Τα άλλα το κοιτάνε και εκείνο σκύβει γεμάτο τύψεις. Ωστόσο, πιθανώς να είναι εκείνος που παίρνει το φταίξιμο πάνω του κάθε φορά.

Είναι επίσης πιθανό το παιδί να αποτυπώνεται έτσι στην εικόνα για να μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι ο ένοχος ενώ δεν είναι.

Με βάση αυτή την επιλογή, φαίνεται πως κοιτάτε τις λεπτομέρειες και πως είστε υπεύθυνο άτομο. Είστε προσεκτικός με όλους και όλα γύρω σας.

Παιδί B

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα - Εικόνα 3

Φαίνεται η μεγαλύτερη αδερφή και πιθανώς να φροντίζει τα αδέρφια της όταν λείπει η μητέρα τους. Κοιτάει προς το παιδί Α με τρόπο που δείχνει πως είναι ο ένοχος. Είναι πιθανώς να γελάει αφού τον έκανε να δείχνει ένοχος.

Από την άλλη, πιθανώς να θέλει να τον παρηγορήσει και να του χαμογελάει στοργικά.

Εάν διαλέξατε αυτό το παιδί, τότε είστε πολύ ευσυνείδητοι. Πιστεύετε στην κατανόηση πριν την κρίση και ψάχνετε την δικαιοσύνη. Δεν είστε από αυτούς που αφήνουν τους φίλους τους όταν έχουν μπελάδες.

Παιδί Γ

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα - Εικόνα 4

Αυτό το παιδί φαίνεται το πιο αθώο από όλα. Η γλώσσα του σώματος δείχνει πως κρύβει τα συναισθήματά του και σκέφτεται.

Εάν διαλέξατε αυτό το παιδί και πιστεύεται πως κρύβεται, τότε έχετε την προσωπικότητα ενός ηγέτη. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα προβλήματα που προκαλούνται από ανθρώπους. Γι’αυτό και είστε πάντα προσεκτικοί αν και σπάνια θα το δείξετε.

Παιδί Δ

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το παιδί που πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο και δες τι φανερώνει για σένα - Εικόνα 5

Το παιδί Δ πλησιάζει την μητέρα της και την πιάνει από την φούστα δείχνοντας τρομαγμένη για τις συνέπειες που θα έρθουν εάν είναι ο ένοχος.

Είναι η μόνη που κοιτάει το βάζο. Όλοι οι άλλοι κοιτάνε αλλού. Η μικρή κόρη κρύβεται δίπλα στην μητέρα της, προσπαθώντας να αποφύγει τον θυμό και την τιμωρία.

Από ψυχολογικής άποψης, η επιλογή αυτού του παιδιού δείχνει πως είστε υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Αυτό σας κάνει πετυχημένους σε ότι και να κάνετε. Κάθε μέρα προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι και εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement