Πέτρος Φιλιππίδης: Έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης – Στον εισαγγελέα καταγγελια για βιασμό

Advertisement
Πέτρος Φιλιππίδης: Έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης – Στον εισαγγελέα καταγγελια για βιασμό
Advertisement

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, όπως όλα δείχνουν, ενώ το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν και οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία σε βάρος τους.

Μέχρι στιγμής ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει οκτώ επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Mega.

Μαζί με την καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου για τον ξυλοδαρμό του από τον Πέτρο Φιλιππίδη και την καταγγελία ταξιθέτριας για ψυχολογική βία, που οδήγησε σε συναινετική σεξουαλική πράξη μετά από την υπόσχεση να της δοθεί ρόλος, υπάρχει και καταγγελία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, για βιασμό ηθοποιού στο σπίτι του, όπου είχε κληθεί να πάει για να μιλήσουν για δουλειά.

Πέτρος Φιλιππίδης – Η συγκλονιστική καταγγελία της ηθοποιού

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητό του κλειδωμένη. «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!».

Η ηθοποιός περιγράφει πως συνεχίζει να αντιστέκεται μέχρι τη στιγμή που της ανοίγει την πόρτα και την πετά έξω από το αυτοκίνητο. Εκείνη πέφτει με τα γόνατα και τον ακούει να της φωνάζει: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement