Δημήτρης Μυράτ: “Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα πρώτο ραντεβού με τη μαθήτριά μου”

Advertisement
Δημήτρης Μυράτ: “Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα πρώτο ραντεβού με τη μαθήτριά μου”
Advertisement

Δημήτρης Μυράτ: Η παραίτηση του Δημήτρη Μυράτ από το Εθνικό Θέατρο έγινε ιδιαίτερα γνωστή εβδομήντα χρόνια μετά. Ο Έλληνας ηθοποιός ερωτεύτηκε και έζησε μαζί με την ηθοποιό Βούλα Ζουμπουλάκη. Αυτό έγινε για 40 ολόκληρα χρόνια. Δηλαδή, από τον γάμο του το 1951 έως το θάνατό του το 1991.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η νεαρή Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτρια του στο Εθνικό Θέατρο. Η παραίτηση του Δημήτρη Μυράτ, από το Εθνικό έγινε viral σχεδόν 70 χρόνια μετά, και τη δήλωσή του δημοσίευσαν στα social media πολλοί ηθοποιοί, μετά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα των βιασμών και των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάτρου

Δ. Μυράτ: Τι είχε αναφέρει σε συνέντευξή του

Στη συνέντευξη τους στο Βασίλη Τζιβιλίκα το 1986 στην εκπομπή Καλλιτεχνικό Καφενείο η Βούλα Ζουμπουλάκη, περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν, ενώ ο Δημήτρης Μυράτ αποκάλυψε ότι η Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτριά του στο Εθνικό Θέατρο. Επειδή του άρεσε και κατάλαβε ότι της άρεσε, της έκλεισε ραντεβού, αλλά την επόμενη μέρα παραιτήθηκε!

Δημήτρης Μυράτ: “Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα πρώτο ραντεβού με τη μαθήτριά μου” - Εικόνα 1

«Ήταν μαθήτριά μου και εγώ ήμουν καθηγητής του Εθνικού Θεάτρου πολλά χρόνια πριν. Όταν λοιπόν βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού στο κινηματογράφο Παλλάς θυμάμαι, την άλλη μέρα, παραιτήθηκα από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου για να μη δώσω την εντύπωση ότι εκμεταλλεύομαι τη θέση μου ως καθηγητής και έχω σχέση με μαθήτριες» είχε πει ο Δημήτρης Μυράτ δείχνοντας το ήθος και την ευθιξία του.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement