ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι προορισμένα για να κάνουν παιδιά

Τα ζώδια που είναι προορισμένα για να κάνουν παιδιά
Advertisement

Οι άνθρωποι που είναι οι κατάλληλοι για να κάνουν οικογένεια.

Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι σχεδιασμένοι από τη φύση να γίνονται γονείς διότι αυτός είναι ο ανώτερος προορισμός τους. Είναι το πράγμα στη ζωή που θέλουν πιο πολύ απ’ όλα και το αποζητάνε συνεχώς σε όλες τους τις πράξεις.

Είναι τα ζώδια που επιθυμούν όσο τίποτε άλλο να κάνουν οικογένεια και παιδιά.

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς και ποια δεν πολυσυμπαθούν την ιδέα της διαιώνισης τους είδους; Ποιο ζώδιο γίνεται ο γονιός κολλητός; Ποιο ζώδιο είναι ο πιο υπερπροστατευτικός γονιός; Ο πιο απαιτητικός; Σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Ταύρος 

Αν κάποιος θέλει να κάνει παιδιά, αυτός είναι ο Ταύρος. Είστε πάντα ένας εpαστής της οικογένειας και των παιδιών, αλλά δεν είστε από τα άτομα που θα επισπεύσουν τις διαδικασίες μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει η σκέψη να έχετε ένα παιδί. Γνωρίζετε ότι τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, γι΄αυτό και προτιμάτε να είστε σίγουροι ότι έχετε μια γερή και δυνατή σχέση με κάποιον προτού αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδιά. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθείτε να ονειρεύεστε την ημέρα που θα γίνετε γονιός. Είστε ο δημιουργός του ζωδιακού κύκλου – ξέρετε πώς να δουλέψετε για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο προτού δημιουργήσετε αριστουργήματα στη ζωή (και ναι, η δημιουργία μιας οικογένειας μετρά για εσάς ως αριστούργημα).

Παρθένος 

Στους παρθένους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν το ίδιο και με τα παιδιά τους. Σίγουρα τους αρέσει να είναι στο πλευρό των φίλων τους και να φροντίζουν τα παιδιά των φίλων τους, αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιοι ότι οι ίδιοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Θεωρούν καλύτερο να ορίζουν κανόνες και να θέτουν τους άλλους υπό έλεγχο, παρά να γίνονται οι ίδιοι γονείς. Eίναι τόσο πρακτικοί τύπου που μπορούν να ξεχωρίζουν τις ανάγκες τους από τις επιθυμίες τους.

Τοξότης 

Οι Τοξότες μπορεί να μην θέλουν παιδιά γιατί απλά δεν σκέφτηκαν ποτέ το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά. Είναι πολύ ειλικρινείς με το τι θέλουν στη ζωή και με το τι δεν θέλουν. Αν τα παιδιά δεν είναι στο πρόγραμμά τους, θα το πουν απλά. Θέλουν να είναι κυρίαρχοι της ζωής τους, και ακόμη και αν θέλουν παιδιά στο πολύ μακρινό μέλλον, στο παρόν τους αρέσει να ασχολούνται με τους εαυτούς τους. Ετσι και αλλιώς έχουν πολύ καιρό μπροστά τους μέχρι να γίνουν γονείς και δεν χρειάζεται να ανησυχούν από τώρα…

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είστε πλασμένοι για γονείς. Ακόμη και το σώμα σας είναι φτιαγμένο για να κάνει παιδιά, αστρολογικά μιλώντας. Είστε το ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από το καβούρι, το οποίο και είναι το μόνο ζώο του ζωδιακού κύκλου που μεταφέρει το σπίτι του στην πλάτη του. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκετε άνεση στην οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Είστε ένα υπομονετικό άτομο που λατρεύει να εργάζεται με παιδιά. Υπάρχει κάτι σε αυτά τα μικρά πλάσματα που αναδεικνύει την ευαίσθητη φύση σας., Έχετε επίσης μια μητρική ενέργεια, κάτι που εξηγεί γιατί είστε πάντα πρόθυμοι να φροντίζετε τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιχθύες

Ως ο σοφός του ζωδιακού, ένας ιχθύς θα γινόταν τέλειος γονιός μεταδίδοντας στα παιδιά του τη σοφία του και τις γνώσεις του. Άνθρωποι που προσφέρουν συχνά βοήθεια και δίνουν συμβουλές, επομένως θα το έκαναν με καταπληκτικό τρόπο και στα παιδιά τους. Οι ιχθύες δεν μπορούν να αρνηθούν ότι τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά, αλλά θα ήθελαν να ήταν σίγουροι πριν αποκτήσουν τα δικά τους.

Πηγή: ratpack.gr
Διαβάστε περισσότερα
Advertisement