ΖΩΔΙΑ

Τα τέσσερα ζώδια που τα παρατούν, μόλις τα βρουν σκούρα!

Τα τέσσερα ζώδια που τα παρατούν, μόλις τα βρουν σκούρα!
Advertisement

Τα ζώδια αυτά, με χαρακτηριστική ευκολία, θα σηκώσουν λευκή σημαία. Δεν τα πειράζει τι θα πουν οι άλλοι, δεν τα νοιάζει που δεν ολοκλήρωσαν την όποια προσπάθεια. Χάνουν τον ενθουσιασμό, καταβάλλονται αμέσως και τα παρατούν, μόλις τα βρουν σκούρα! Ποια είναι;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι αρκετά ανασφαλής και φοβάται την αποτυχία. Παρ’ ότι θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους του, πολλές φορές σαμποτάρει ο ίδιος τον εαυτό του και ακόμα και αν βρεθεί μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο, παθαίνει σύγχυση, χαόνεται και συνήθως τα παρατάει, χωρίς να το παλέψει…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι άνθρωπος για τα δύσκολα. Είναι πιο… ντελικάτος. Όταν συναντήσει κάποιο εμπόδιο, δεν θα το ξεπεράσει, αλλά θα το… αποφύγει. Θα εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια και θα ξεκινήσει κάτι άλλο που θα θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο. Δεν θα «σπάσει» το κεφάλι του να βρει λύση σε προβλήματα. Πάει γι’ άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης δεν είναι και ο πιο… επίμονος άνθρωπος, καθώς τα παρατά εύκολα ακόμα και μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο. Δεν του αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις και προτιμά να είναι χαλαρός και χωρίς πολλές ευθύνες. Οπότε με άνεση θα εγκαταλείψει κάτι… ζόρικο που τον κουράζει και θα πάει σε κάτι νέο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός χάνει εύκολα τον ενθουσιασμό του. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι με χαρά, με κέφι και με ανυπομονησία και μετά από λίγο, όταν θα δυσκολευτεί ή όταν δεν θα του βγαίνει κάτι όπως το έχει στο μυαλό του, θα το παρατήσει. Θα ψάξει να βρει ένα άλλο, καινούργιο ενδιαφέρον, στόχο, άτομο που να του δώσει τη χαμένη του ζωντάνια και τον ενθουσιασμό.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement