ΖΩΔΙΑ

Η χαρά των εχθρών τους: Τα 2 ζώδια που δεν στεριώνουν ποτέ ως ζευγάρι

Η χαρά των εχθρών τους: Τα 2 ζώδια που δεν στεριώνουν ποτέ ως ζευγάρι
Advertisement

Ανήκεις στη κατηγορία εκείνων που θα τολμούσαν να ξεκινήσουν μια εpωτική σχέση με έναν καλό τους φίλο; Δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος πάνω στην Γη. Πρόσεξε όμως!

Όσο και να τασσόμαστε υπέρ ενός τέτοιου ξεκινήματος -αφού ποιος σε ξέρει καλύτερο από τον φίλο/φίλη σου-, υπάρχει ένας βασικός κανόνας: Θα πρέπει να σιγουρευτείς πως δεν ανήκετε στα δύο εξής ζώδια.

Πώς δεν είστε αυτός ο καταστροφικός συνδυασμός…

Καρκίνος & Ιχθύς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς ζουν για να ακούν -και να δημιουργούν ενίοτε- προβλήματα. Είναι άψογοι ακροατές, μεγάλες παρηγορήτρες και συχνά… κολλητοί φίλοι. Αν δεν ταιριάζανε, βλέπεις, δεν θα συμπεθεριάζανε. Ας μείνουν στο συμπεθέριασμα όμως.

Είναι τόσο ίδιοι που θα έκαναν παρέα σαν φίλοι -για να ακριβολογούμε, το λες και group therapy- αλλά σαν ζευγάρι μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Πόση γκρίνια χωράει σε μια σχέση; Δώσε μια απάντηση, πολλαπλασίασε τη επί 100 και πάρε να καταλάβεις τι επικρατεί σε μια εpωτική σχέση Ιχθύ – Καρκίνου.

Στο εpωτικό κομμάτι μεταξύ τους, κυριαρχεί η μιζέρια. Τόση μιζέρια που ο περίγυρος τους θα του απομονώσει σε χρόνο dt. Το ότι δεν αντέχονται μαζί δεν θα αργήσουν να το καταλάβουν και οι ίδιοι, αφού η σχέση τους θα είναι τόσο -μα τόσο- βαρετή που σύντομα θα εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη ακόμα και για τους ίδιους.

Μιλάμε για σχέση καταδικασμένη από το ξεκίνημα της.

Μην. Απλά μην…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement