ΖΩΔΙΑ

Σε ποια χώρα θα έπρεπε να ζούμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Σε ποια χώρα θα έπρεπε να ζούμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;
Advertisement

Κάθε ζώδιο έχει και τον δικό του χάρτη.

Κάθε χαρακτήρας ανθρώπου είναι μοναδικός κι αυτό φυσικά έχει επέκταση και στα ζώδια. Κάθε ζώδιο έχει μία δική του προτίμηση στις χώρες και στα ταξίδια που θέλει να κάνει στη ζωή του. Είναι οι προτιμήσεις του καθενός που δημιουργούν την ποικιλία των ζωδίων που τόσο λατρεύουμε.

Κάθε ζώδιο λοιπόν έχει τις δικές του ταξιδιωτικές προτιμήσεις και αυτό έχει επέκταση και στα υπόγεια συναισθήματα του κάθε ζωδίου μιας και ίσως αυτό κάτι να λέει και για το που θα ήθελε πραγματικά να ζει, σε ποια χώρα και σε ποια πόλη.

Ο νοικοκύρης Κριός θα ζούσε μια υπέροχη ζωή στην Ελβετία. Υψηλό βιωτικό επίπεδο, καθαροί δρόμοι, σοκολάτες και τα λεφτά του εξασφαλισμένα.

Ο προκομμένος Ταύρος θα τα περνούσε αρκετά ωραία στην Ισπανία που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση με μεσογειακή ισορροπία.

Ο “διπλοπρόσωπος” Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που επιβιώνει παντού, αλλά θα περνούσε ιδιαίτερα καλά στις ΗΠΑ γιατί θέλει να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο.

Η ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου δε θα μπορούσε παρά να ζει στη Γαλλία που φημίζεται για τον εpωτισμό της.

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Λέων ιδανικά θα ζούσε σε χώρα όπου υπάρχει βασιλεία και κατά προτίμηση στην Αγγλία που το στέμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Ο λογικός και προσγειωμένος Παρθένος θα ταίριαζε γάντι στους καθημερινούς κοινωνικούς και εργασιακούς μηχανισμούς της Γερμανίας.

O μετρημένος Ζυγός θα μπορούσε να περνάει πολύ ωραία στην Ιταλία και κατά προτίμηση στη βόρεια που είναι για τα fashion icons, η νότια είναι περισσότερο για τους μαφιόζους.

Ο Σκορπιός ιδανικά θα άνθιζε στην Ελλάδα, κάνοντας πολύ σeξ, μια δουλειά που δε θα τον σκότιζε ιδιαίτερα και έχει αρκετά long weekends.

Ο “όπου γης και πατρίς” Τοξότης δεν τραβάει ιδιαίτερα ζόρια με τα σύνορα αλλά θα ταίριαζε άψογα στην κουλτούρα της Ολλανδίας γιατί του αρέσει να καλλιεργεί τουλίπες.

Ο ψυχαναγκαστικός Αιγόκερως θα έβρισκε την υγεία του σε μια Σκανδιναβική χώρα όπως η Σουηδία που τα έχει όλα uber οργανωμένα και κανείς δεν καθυστερεί ποτέ.

Ο γλεντζές Υδροχόος θα τα περνούσε ζάχαρη στην Πορτογαλία που είναι κάτι σαν την Ελλάδα μόνο που έχει πλέον περισσότερα λεφτά και καλύτερες συγκοινωνίες.

Ο Ιχθύς δε θα μπορούσε να ζει μακριά από το νερό, επομένως η χώρα των 100 λιμνών ή αλλιώς η Φινλανδία, θα τον βόλευε ιδιαίτερα για να πλατσουρίσει.

Πηγή: ratpack.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement