ΔΙΑΦΟΡΑ

Πανέμορφο το θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια

Πανέμορφο το θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια
Advertisement

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφερε σήμερα στους κατοίκους του Ναυπλίου ένα τεράστιο σμήνος ψαρονιών που έκαναν ιδιαίτερους σχηματισμούς στον ουρανό, απολύτως συγχρονισμένα.

Τα ψαρόνια ζουν και αναπαράγονται σχεδόν όλο τον χρόνο στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη, στη νότια Αυστραλία και στη βόρεια Αμερική όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το χειμώνα, λόγω των παγετών, τα πουλιά αυτά μεταναστεύουν και στη νότια Ευρώπη, άρα και στη χώρα μας, αλλά και στην Ασία. Δεν τους αρέσει η ζέστη, αλλά ούτε και το πολύ κρύο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες με τους σχηματισμούς τους.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 2 Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 4 Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 6 Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 8 Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 10 Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 12 Εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό του Ναυπλίου από χιλιάδες ψαρόνια - Εικόνα 14

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement