ΔΙΑΦΟΡΑ

Κουτάβι κάθε πρωί προσέχει τα παιδιά της οικογένειας μέχρι να μπουν στο σχολικό με ασφάλεια

Κουτάβι κάθε πρωί προσέχει τα παιδιά της οικογένειας μέχρι να μπουν στο σχολικό με ασφάλεια
Advertisement

Έψαχναν να πάρουν το κατάλληλο σκυλάκι εδώ και τρία χρόνια και μοιάζει να το βρήκαν. Ο μικρός Μπέντλεϊ -ένα κουτάβι γκόλντεν ριτρίβερ- και με πέντε παιδιά στο σπίτι είναι πολύ απασχολημένος.

Κι όταν τα δύο μικρότερα κοpίτσια φεύγουν για το σχολείο με το σχολικό κάθε πρωί, είναι η καλύτερη στιγμή για τον σκυλάκο.

Και γι’ αυτό ο σκυλάκος καθόταν στην αυλή της οικογένειας, μοιάζοντας πολύ συγχυσμένος. Βγαίνει μαζί τους στον δρόμο και περιμένει να επιβιβαστούν με ασφάλεια στο σχολικό.

Δεν ήταν όμως πάντοτε έτσι. Η Μελίσσα Νίξον πήρε το κουτάβι της στην περίοδο της καραντίνας κι έτσι τα σχολεία λειτουργούσαν «υβριδικά» μαζί και με τηλεκπαίδευση.

Έτσι, ο μικρός Μπέντλεϊ ήταν διστακτικός με το σχολικό λεωφορείο και δεν του άρεσε και πολύ η αναχώρηση των κοpιτσιών.

Το σκυλάκι δεν ήταν σίγουρο τι ήταν αυτό που έπαιρνε τα κοpίτσια, πού τα πήγαινε και αν θα τα φέρει σώα πίσω.

Έτσι οι μικρούλες είπαν στον οδηγό να χρησιμοποιεί κάθε πρωί το μεγάφωνο του λεωφορείου για να καλημερίσει τον Μπέντλεϊ, μπας και σπάσει λίγο ο πάγος.

«Γεια σου, Μπέντλεϊ» έλεγε ο οδηγός και ο σκύλος είναι τώρα πολύ υπομονετικός, κάθεται ήσυχος στα πίσω του πόδια, αλλά με το ίδιο αυστηρό βλέμμα προς τον οδηγό.

Σαν να του λέει: «Το νου σου με τα κοpίτσια μου, μην τα πειράξεις!». Όμως εκεί που ο Μπέντλεϊ άρχισε να μαθαίνει τον οδηγό, ήρθαν και πάλι οι περιορισμοί για τον κορονοϊό και τα κοpιτσάκια ξανάρχισαν τα μαθήματα στο σπίτι.

Τώρα, όταν του βάζουν το βίντεο με τον οδηγό να φωνάζει «Γεια σου, Μπέντλεϊ!», ο σκύλος ψάχνει να βρει τα κοpίτσια για να τα βγάλει έξω, νομίζοντας ότι ήρθε το λεωφορείο.

«Μοιάζει να του λείπει το σχολικό» λέει η Μελίσσα Νίξον, σύμφωνα με τον ιστότοπο The Dodo.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : sputniknews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement