ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Υπάρχουν κι εκείνα τα αρσενικά, που έχουν ψυχή και κ@κκαλα

Υπάρχουν κι εκείνα τα αρσενικά, που έχουν ψυχή και κ@κκαλα
Advertisement

Γράφει η Άρτεμις Βαμβουνάκη

Υπάρχουν κάτι άντρες εκεί έξω με όλη την σημασία της λέξης.

Άντρες που κατέβηκαν στη γη για να τιμήσουν και να εξυψώσουν τον ρόλο που τους χάρισε απλόχερα η μητέρα φύση. Άντρες που δε φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους , σωστοί πολεμιστές της ζωής , που σε κοιτούν κατάματα με ειλικρίνεια και προχωρούν μαζί σου πιασμένοι χέρι-χέρι.

Άντρες που δε δειλιάζουν στη πρώτη αναποδιά ή δεν εξαφανίζονται από μπροστά σου σε κάποιο δυνατό μπουρίνι της ζωής. Αρσενικά που δε πλανεύονται από τα πάθη τους μα γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και το διεκδικούν.

Άντρες που τα μάτια τους βγάζουν φωτιές από αγάπη και έpωτα για μια ύπαρξη μόνο. Γιατί έτσι έμαθαν να αγαπούν και να αγαπιούνται, δίχως ημερομηνία λήξεως, χωρίς συμφέροντα και στρατηγικές. Γιατί έχουν αγνή και καθαρή ψυχή και μια μεγάλη αγκαλιά για σένα μόνο.

Αρσενικά που υπερασπίζονται με αξιοπρέπεια το ρόλο του συντρόφου, του συζύγου και του πατέρα. Παλεύουν καθημερινά να προστατέψουν και να κάνουν ευτυχισμένους εκείνους τους διαλεκτούς που αγαπούν. Ζουν με αυτό το σκοπό και δε ντρέπονται για αυτό.

Υπάρχουν κάτι άντρες με κ@κκαλα φίλε..

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement