
“Οι μισητοί μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, αλλά ο Άλαν είναι ο σκύλος μας και ξέρουμε ότι είναι όμορφος και πραγματικά ξεχωριστός”, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του.
Όλα τα σκυλιά είναι όμορφα και πρέπει να γίνονται δεκτά ως έχουν, ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στο να κρίνουν την εμφάνιση των ζώων με παραμορφώσεις , ακόμα κι αν δεν φταίνε που γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.
Αυτό συμβαίνει με τον Alan , ένα μείγμα saluki και μπόξερ ενός έτους, που γεννήθηκε με γενετική παραμόρφωση που κάνει τη μύτη του να στρίβει και να γέρνει προς τα δεξιά όταν κλείνει το στόμα του. Είναι ένας υιοθετημένος σκύλος που, χάρη στον ιδιοκτήτη του, έχει προκαλέσει αίσθηση στο TikTok .
Η Johanna Handley , 41 ετών, από το Godalming της Αγγλίας , είχε κουραστεί να ακούει να αποκαλούν το σκυλί της άσχημο , οπότε δημιούργησε έναν λογαριασμό σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο για να σιωπήσει αυτές τις αρνητικές απόψεις.
Για να είναι πιο ακριβής, η Johanna δημιούργησε τον λογαριασμό με το όνομα Alan the Ugly Dog (Alan το άσχημο σκυλί) για να απευθυνθεί με ειρωνεία προς αυτούς τους κριτικούς του κατοικίδιου ζώου της. Αυτή ήταν η φήμη αυτού του σκύλου που έχει ήδη περισσότερους από 141.100 οπαδούς και έχει λάβει 1.000.000 likes στις δημοσιεύσεις του.
Ο στόχος της ήταν να δείξει πόσο όμορφα είναι τα κατοικίδια μέσα τους παρά την διαφορετική τους εμφάνιση. Θέλει να παροτρύνει τους ανθρώπους να μην διστάζουν να σώζουν σκυλιά με διαφορετικές εμφανίσεις.
«Έχω λάβει πολλά άσχημα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση του Άλαν . Μερικοί άνθρωποι μου έχουν πει ότι θα μου δώσουν χρήματα για να μπορέσει να κάνει χειρουργική επέμβαση και να αποκατασταθεί το πρόσωπό του , αλλά δεν υπάρχει τρόπος », είπε η Johanna σε συνομιλία της με το Daily Mail .
«Τον πήγα στον κτηνίατρο να τον εξετάσει και να του γίνει χειρουργική επέμβαση επειδή ανησυχούσα για το μέλλον του και τα πιθανά αναπνευστικά προβλήματα , αλλά ο κτηνίατρος είπε ότι είναι απόλυτα υγιής . Θα έπρεπε να σπάσουν και να προσαρμόσουν εκ νέου τη μύτη και το σαγόνι του. Θα ήταν ένας αδιανόητος πόνος για κάτι που είναι καθαρά εμφανισιακό. Δεν έχει νόημα να τον βάλουμε σε αυτή την διαδικασία », πρόσθεσε.
Με πολύ στεναχώρια , έχει πολεμήσει τις επιθέσεις εναντίον του σκύλου της . «Οι μισητοί μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, αλλά ο Άλαν είναι ο σκύλος μας και ξέρουμε ότι είναι όμορφος και πραγματικά ξεχωριστός . Τα περισσότερα από τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο TikTok είναι πολύ θετικά. Οι άνθρωποι τον λατρεύουν », είπε.
Είμαι περήφανη που τον έσωσα όταν τον είδα να εγκαταλείπεται στη Ντόχα του Κατάρ . Ήταν το μέλος που έλειπε από την οικογένεια μου .
Δείτε το βίντεο:
-
LIFESTYLE
Ιωαννίδου: «Έχω κινηθεί νομικά για να κατέβει η ηλικία μου από το ίντερνετ»
-
PEOPLE
Γιαγιά 105 ετών από την Κάλυμνο έτοιμη για το ρεκόρ Γκίνες. Έχει 50 εγγόνια, 87 δισέγγονα, 2 τρισέγγονα και φροντίζει ηλικιωμένους στο γηροκομείο
-
LIFESTYLE
Την έκραξαν επειδή πήγε με το παιδί της: Σούσουρο με την Κλέλια Ρένεση, η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια
-
PEOPLE
Βασίλης Ραχούτης: Ο στρατιώτης που πνίγηκε σώζοντας ανθρώπους στο Σάμινα
-
ΠΕΡΙΕΡΓΑ
2 χρόνια στα 60 μέτρα: 23χρονη έζησε πάνω σε δέντρο, άντεξε κρύο και πείνα και το έσωσε από το κόψιμο
-
LIFESTYLE
«Την πρώτη μέρα διακοπών μου έμαθα ότι είμαι έγκυος»: Ελεονώρα Μελέτη
-
LIFESTYLE
Η «μαύρη» μoίρα των Ελληνικών Reality: Οι 2 νεκροί, οι 2 στη φuλακή και ο ένας που εκτελέστηκε από τη μαφία
-
ΕΛΛΑΔΑ
«Γιατί μου έκοψαν το χέρι;»: ο 15χρονος Θοδωρής που χτυπήθηκε σοβαρά από μεθυσμένο οδηγό ταχυπλόου
-
LIFESTYLE
Πανύψηλη 15χρονη με μακριά μαλλιά: Η Μαρία Ζαγοράκη μεγάλωσε και συναγωνίζεται σε ομορφιά τη διάσημη μαμά της
-
LIFESTYLE
Παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε: Έτσι είναι σήμερα η “εκpηκτική” Μαίρη Σκόρδου 20 χρόνια μετά το Big Brother
-
ΕΛΛΑΔΑ
Μεσσήνη: Επίθεση με άκουα φόρτε σε 49χρονη – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της
-
PEOPLE
«Ονομάζομαι Δώρα, είμαι 35 ετών, μετακόμισα στην Αγγλία και αυτοί είναι οι λόγοι που εγκατέλειψα την Ελλάδα»
-
LIFESTYLE
Είχαμε να τον δούμε 11 χρόνια: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου και η αγκαλιά της Βίκυς Καγιά
-
LIFESTYLE
50.000 likes σε μία μέρα: Η Μενεγάκη έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε με το μαγιό και δείχνει πως είναι χωρίς ρετούς
-
LIFESTYLE
15.000€ για μία φώτο: O τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη και τα αστρονομικά χρήματα που παίρνει στο Instagram
-
LIFESTYLE
Πανύψηλες κούκλες: Οι τρεις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς θα μπορούσαν να είναι μοντέλα
-
BEST VIDEOS
Γαλλία: Viral ο άνδρας που κάνει «βουτιά θανάτου» σε νεροτσουλήθρα
-
ΕΛΛΑΔΑ
Μερομήνια 2022-2023: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα, σύμφωνα με το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου
-
LIFESTYLE
«Εivαι απαράδεκτo»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη
-
ΕΛΛΑΔΑ
Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του – «Την άλλη φορά θα λέτε για τον φόνο μου»
-
LIFESTYLE
Το πρώτο μήνυμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος από τον Alpha & την ανακοίνωση για το «Love Island»: «Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι»
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Καθάριζε τζάμια στο φανάρι έχοντας δίπλα του την κόpη του και μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή
-
LIFESTYLE
Σε κακή κατάσταση ο Παναγιωτόπουλος: Δεν πατάει… άνθρωπος στο μπαρ του στην Αλόννησο.
-
LIFESTYLE
Ευχάριστα νέα για όσους Έλληνες πολίτες δεν έχουν δουλειά, παίρνουν έξτρα επίδομα 200€, με μόνο 2 προϋποθέσεις
-
LIFESTYLE
Απάτησαν τους συντρόφους τους: Στεφανίδου, Βίσση, Καραβάτου κι άλλες 8 διάσημες που παραδέχτηκαν την απιστία
-
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλκιδική: Ελαιοχρωματιστής μεταμόρφωσε το χωριό του με δεκάδες έργα τέχνης σε τενεκέδες και γλάστρες
-
LIFESTYLE
«Σιχάθηκα! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…»: Γι’ αuτό εξαφανίστηκε από παντού ο Μιχαλόπουλος
-
PEOPLE
Πατέρας Αντώνιος: Διεθνές βραβείο για τον «πατέρα» των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αδελφοί Αντετοκούνμπο: Φωτογραφίζονται περήφανοι με την νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τεντόγλου: Μέγας είσαι Μίλτο! «Πέταξε» στα 8,13 μ. και πήρε πάλι την πρωτιά στο Diamond League