ΔΙΑΦΟΡΑ

Είπαν το παραμορφωμένο σκυλάκι άσχημο και ξετρέλανε το TikTok. Είναι όμορφο με έναν δικό του τρόπο

Είπαν το παραμορφωμένο σκυλάκι άσχημο και ξετρέλανε το TikTok. Είναι όμορφο με έναν δικό του τρόπο
Advertisement

“Οι μισητοί μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, αλλά ο Άλαν είναι ο σκύλος μας και ξέρουμε ότι είναι όμορφος και πραγματικά ξεχωριστός”, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του.

Όλα τα σκυλιά είναι όμορφα και πρέπει να γίνονται δεκτά ως έχουν, ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στο να κρίνουν την εμφάνιση των ζώων με παραμορφώσεις , ακόμα κι αν δεν φταίνε που γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό συμβαίνει με τον Alan , ένα μείγμα saluki και μπόξερ ενός έτους, που γεννήθηκε με γενετική παραμόρφωση που κάνει τη μύτη του να στρίβει και να γέρνει προς τα δεξιά όταν κλείνει το στόμα του. Είναι ένας υιοθετημένος σκύλος που, χάρη στον ιδιοκτήτη του, έχει προκαλέσει αίσθηση στο TikTok .

Είπαν Το Παραμορφωμένο Σκυλάκι Άσχημο Και Έγινε Αστέρι Στο TikTok. Είναι Όμορφο Με Τον Δικό Του Τρόπο - Εικόνα 2

Η Johanna Handley , 41 ετών, από το Godalming της Αγγλίας , είχε κουραστεί να ακούει να αποκαλούν το σκυλί της  άσχημο , οπότε δημιούργησε έναν λογαριασμό σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο για να σιωπήσει αυτές τις αρνητικές απόψεις.

Για να είναι πιο ακριβής, η Johanna δημιούργησε τον λογαριασμό με το όνομα Alan the Ugly Dog (Alan το άσχημο σκυλί) για να απευθυνθεί με ειρωνεία προς αυτούς τους κριτικούς του κατοικίδιου ζώου της. Αυτή ήταν η φήμη αυτού του σκύλου που έχει ήδη περισσότερους από 141.100 οπαδούς και έχει λάβει 1.000.000 likes στις δημοσιεύσεις του.

Είπαν Το Παραμορφωμένο Σκυλάκι Άσχημο Και Έγινε Αστέρι Στο TikTok. Είναι Όμορφο Με Τον Δικό Του Τρόπο - Εικόνα 3

Ο στόχος της ήταν να δείξει πόσο όμορφα είναι τα κατοικίδια μέσα τους παρά την διαφορετική τους εμφάνιση. Θέλει να παροτρύνει τους ανθρώπους να μην διστάζουν να σώζουν σκυλιά με διαφορετικές εμφανίσεις.

«Έχω λάβει πολλά άσχημα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση του Άλαν . Μερικοί άνθρωποι μου έχουν πει ότι θα μου δώσουν χρήματα για να μπορέσει να κάνει χειρουργική επέμβαση και να αποκατασταθεί το πρόσωπό του , αλλά δεν υπάρχει τρόπος », είπε η Johanna σε συνομιλία της με το Daily Mail .

Είπαν Το Παραμορφωμένο Σκυλάκι Άσχημο Και Έγινε Αστέρι Στο TikTok. Είναι Όμορφο Με Τον Δικό Του Τρόπο - Εικόνα 4

«Τον πήγα στον κτηνίατρο να τον εξετάσει και να του γίνει χειρουργική επέμβαση επειδή ανησυχούσα για το μέλλον του και τα πιθανά αναπνευστικά προβλήματα , αλλά ο κτηνίατρος είπε ότι είναι απόλυτα υγιής . Θα έπρεπε να σπάσουν και να προσαρμόσουν εκ νέου τη μύτη και το σαγόνι του. Θα ήταν ένας αδιανόητος πόνος για κάτι που είναι καθαρά εμφανισιακό. Δεν έχει νόημα να τον βάλουμε σε αυτή την διαδικασία », πρόσθεσε.

Είπαν Το Παραμορφωμένο Σκυλάκι Άσχημο Και Έγινε Αστέρι Στο TikTok. Είναι Όμορφο Με Τον Δικό Του Τρόπο - Εικόνα 5

Με πολύ στεναχώρια , έχει πολεμήσει τις επιθέσεις εναντίον του σκύλου της . «Οι μισητοί μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, αλλά ο Άλαν είναι ο σκύλος μας και ξέρουμε ότι είναι όμορφος και πραγματικά ξεχωριστός . Τα περισσότερα από τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο TikTok είναι πολύ θετικά. Οι άνθρωποι τον λατρεύουν », είπε.

Είπαν Το Παραμορφωμένο Σκυλάκι Άσχημο Και Έγινε Αστέρι Στο TikTok. Είναι Όμορφο Με Τον Δικό Του Τρόπο - Εικόνα 6

Είμαι περήφανη που τον έσωσα όταν τον είδα να εγκαταλείπεται στη Ντόχα του Κατάρ . Ήταν το μέλος που έλειπε από την οικογένεια μου .

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement