ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Το άλλο σου μισό, θα έρθει την στιγμή που είσαι έτοιμος να το ζήσεις.

Το άλλο σου μισό, θα έρθει την στιγμή που είσαι έτοιμος να το ζήσεις.
Advertisement

Γράφει η Βασιλική Κοτλίτσα

Το άλλο σου μισό, δεν αργεί ποτέ! Κρυφοκοιτάζει απλά τη καθημερινότητα σου, πίσω από μισόκλειστα παράθυρα και ανοιχτές κουρτίνες σαν ένας κρυφός θαυμαστής!

Παρακολουθεί τη ζωή σου, σαν ιδιωτικός ντετέκτιβ κρυμμένος πίσω από τεράστιους θάμνους και σκυμμένος κάτω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα μη τυχόν και δώσει το στίγμα του πουθενά με ένα έξυπνο μάτι που έχει την ιδιότητα να μπορεί να δει τι θα γίνει στη συνέχεια της πορείας σου!

Είναι θεατής στις στιγμές σου, σαν αόρατος επισκέπτης και παθιάζεται μαζί σου στις δύσκολες, θέλοντας να ελέγξει κάθε σημάδι που αφήνουν πίσω σου! Κάθε πόνο που σου προκαλούν όταν τις αναπολείς αλλά και ποσό ακόμα τις κουβαλάς πάνω σου, προσπαθώντας με το δικό του τρόπο να τις διώξει μακριά!

Καραδοκεί για κάθε ενδεχόμενη έξοδο ή είσοδο στη προσωπική σου ζωή και στήνει ενέδρα μη τυχόν και χρειαστεί να επέμβει, αλλά κάνει υπομονή μέχρι να βρει τη κατάλληλη στιγμή!

Βρίσκεται στη ζωή σου μυστικά. Κατασκοπεύοντας τη μοναξιά σου, όταν υπάρχει. Τη θλίψη σου όταν εμφανιστεί στα μάτια σου και το χαμόγελο σου όταν χαράζεται αληθινά στο πρόσωπο σου!

Και αφού σε μάθει καλά. Όταν ανακαλύψει πραγματικά ότι το χρειάζεσαι, ότι ήρθε η ώρα η σωστή να κάνει την εμφάνιση του. Όταν δεν μπορείς άλλο χωρίς αυτό! Όταν έχεις περάσει κάθε στάδιο και έχει φτάσει η στιγμή να το δεχτείς ανοίγοντας όλες τις πόρτες της ζωής σου, τότε εμφανίζεται, εκεί!

Μπροστά σου! Σαν δώρο εξ ουρανού τη στιγμή που παρακαλούσες για την άφιξη του, για να κουμπώσεις εκείνα τα κομμάτια που είχαν μείνει ακόμα πεταμένα εδώ και εκεί!

Είναι αυτός που από δω και πέρα θα έχει μερίδιο στην ευτυχία σου, που θα του δώσεις χώρο να ξαποστάσει για όλη του τη διαδρομή σε αυτό το κόσμο που το μαζί γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο!

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement