ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Μας ξεπούλησες εύκολα, σε δανεικά κρεβάτια

Μας ξεπούλησες εύκολα, σε δανεικά κρεβάτια
Advertisement

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Ζητούσες έναν έpωτα. Έναν έpωτα που θα γινόταν πάθος που θα σε κράταγε ζωντανό. Ένα πάθος που θα γινόταν αγάπη. Μια αγάπη που θα σε έκανε να θες να ζήσεις. Να ζήσεις για να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Να ξέρεις ότι όταν γυρίζεις στο σπίτι θα υπάρχει ένας άνθρωπος να σε περιμένει εκεί, να νοιαστεί για σένα και να περιμένει να ακούσει πως πέρασες τη μέρα σου, να σε φροντίσει, να σε πάρει μια αγκαλιά να σε ξεκουράσει. Να είναι εκεί για σένα και όχι επειδή δεν έχει που αλλού να πάει αλλά επειδή επιλέγει να βρίσκεται εκεί. Κοντά σου.

Το βρήκες αυτό που έψαχνες σε μένα. Έτσι μου έλεγες και έτσι ήταν. Τουλάχιστον από τη πλευρά μου ήξερα πως έκανα τα πάντα για σένα και σου έδειχνα πόσο σε θέλω. Πόσο σε αγαπάω. Κι εσύ; Τι έκανες; Πούλησες την αγάπη μου, τον έpωτα μου για σένα για δανεικά κρεβάτια. Πέταξες στα σκουπίδια ότι πολυτιμότερο είχα να σου προσφέρω. Τη καρδιά μου. Γιατί; Τι σου έλειπε; Τι άλλο ήθελες πια από μένα; Τι άλλο ήθελες από αυτή τη ζωή;

Βαρέθηκες; Κιόλας; Σε κούρασε η αγάπη μου που ήταν κάτι που εσύ επιθυμούσες να έχεις; Έχασες την αυτοπεποίθησή σου; Ήθελες να σου ανέβει το ηθικό; Τι από όλα αυτά έπαθες; Μίλα… Αφού δεν έχεις τα κότσια να μιλήσεις θα το κάνω εγώ.

Άντρα δε σε κάνουν ούτε τα μπράτσα που έχεις, ούτε τα παραμύθια που σκαρφίζεσαι να λες, ούτε το πόσες γkόμενες ρίχνεις. Άντρα σε κάνει η ισχύ του λόγου σου, όταν επιλέγεις μια γυναίκα να τη διεκδικείς ακόμα κι αν την έχεις κατακτήσει ήδη.

Να τη σέβεσαι, να την υπολογίζεις και να την τιμάς κι αν τελικά δε σου κάνει και αλλάξεις γνώμη να της το πεις για να συνεχίσει κι εκείνη τη ζωή της. Όχι να έχεις διπλή ζωή εσύ ενώ εκείνη καμία . Δε σου ανήκει η ζωή κανενός για να του τη στερείς με αυτό τον τρόπο.

Να τα βρίσκεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά να περιμένεις κάτι από τους άλλους. Να πειθαρχείς τον εαυτό σου και να έχεις αυτοσυγκράτηση.

Πάντα θα υπάρχει κάποια πιο όμορφη από αυτή που έχεις, μια πιο ψηλή, πιο καλλίγραμμη, πιο ιδανική… και πάντα θα ψάχνεσαι για το κάτι παραπάνω και δε θα σε ικανοποιεί τίποτα γιατί δε θα τα έχεις καλά με σένα, γι αυτό θα ψάχνεις να βρεις το τι είσαι μέσα από άλλους.

Δεν ήθελα να με διαλέξεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή. Ήθελα να με έχεις και να με κρατήσεις επειδή θα είχες χίλιες επιλογές αλλά θα επέλεγες εμένα. Αυτό θα σε έκανε άντρα, αλλά ας μη μακρυγορώ άλλο. Σε αφήνω να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.

Λυπάμαι που σε πήρα χαμπάρι αργά. Αλλά περισσότερο λυπάμαι γιατί είχα και σου πρόσφερα τον έpωτα που ζητούσες αλλά εσύ προτίμησες και συμβιβάστηκες με αυτό το κάτι που έβρισκες σε ξένες αγκαλιές.

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement