ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξαφανίστε τα χαλαρά μπράτσα και απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος με μόλις 5 λεπτά τη μέρα

Εξαφανίστε τα χαλαρά μπράτσα και απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος με μόλις 5 λεπτά τη μέρα
Advertisement

Γράμμωση χεριών: Πρόκειται για μία συνεδρία, η οποία διαρκεί περίπου πέντε λεπτά και μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ως θαυματουργή. Πρόκειται για τέλεια προσθήκη σε κάθε ρουτίνα από τη yoga ή άσκηση. Για όσους το επιχειρήσουν, θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Αυτό, διότι θα μπορέσετε να δείτε διαφορά στο σώμα σας.

Σε χρονική διάρκεια μόλις πέντε λεπτών, μπορείτε να αισθανθείτε κάθε μικρό μυ, καθώς και μεγάλο μυ, οι οποί βρίσκονται στα χέρια σας. Αυτό, διότι θα καταλάβετε πως οι μύες σας καίγονται. Επιπλέον, κάθε ένας από αυτούς τους μύες, παράλληλα με το κάψιμο θα τονώνονται.

Εξαφανίστε τα χαλαρά μπράτσα και απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος με μόλις 5 λεπτά τη μέρα - Εικόνα 1

Αυτές οι γρήγορες ασκήσεις είναι εξαιρετικές για να τις κάνετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιθυμείτε. Δεν απαιτούν καθόλου βάρη ή στρώμα yoga. Προσθέστε αυτό στο τέλος της εξάσκησής σας και σας υπόσχομαι ότι τα χέρια σας θα είναι έτοιμα για κάθε φόρεμα ή μπλουζάκι όλο τον χρόνο. Μπορείτε να κάνετε αυτή την εμπνευσμένη από Pilates προπόνηση χεριών, καθιστοί ή και όρθιοι. Και αν ενσωματώσετε αυτές τις κινήσεις τόνωσης του σώματος στην καθημερινή σας ρουτίνα, σας υπόσχομαι ότι θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

Ακολουθεί βίντεο για γράμμωση χεριών, καθώς και για τόνωση χεριών:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement